Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s podacima muškarca

Djevojka kazneno prijavljena zbog lažnog profila na Facebooku

'A Facebook logo is displayed on a Kodak photo kiosk during the 2012 International Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, Nevada, January 11, 2012. The Internet-enabled kiosk also lets you prin
'STEVE MARCUS'
25.07.2012.
u 11:46

Dvadesetogodišnjakinja je krajem svibnja otvorila profil pod imenom 31-godišnjaka, objavila njegovu fotografiju i u njegovo ime objavljivala razne statuse i "sklapala prijateljstva“ s raznim osobama.

Novomarofski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjom djevojkom za koju se sumnja da je na Facebooku otvorila profil s osobnim podacima 31-godišnjeg muškarca.

Ona je krajem svibnja otvorila profil pod njegovim imenom, objavila njegovu fotografiju i u njegovo ime objavljivala razne statuse i "sklapala prijateljstva“ s raznim osobama. Sumnjiči je se da je tim radnjama počinila kazneno djelo nedozvoljene uporabe tuđih podataka te će biti kazneno prijavljena.

>>Facebook nadzire chat korisnika u potrazi za kriminalcima

Komentara 25

SM
stari_mačak
12:56 25.07.2012.

Bogami, već je bilo vrijeme da se stane na kraj tom kriminalnom otvaranju lažnih profila na Facebooku. Sve čestitke MUP na ovom međunarodnom uspjehu koji se može mjeriti s onim prošlogodišnjim kad je dolijala poznata baba Mara koja je uz ličku magistralu mjesecima prodavala sir. Sad sam miran jer znam da se novac poreznih obveznika korisno i učinkovito troši. Još jednom, bravo našim Plavim momcima, samo tako nastavite i dalje!

HE
hellbani
12:59 25.07.2012.

alo drotovi., pa jeste vi glupi il sto ? ... mogu ja otvorit 1000000 profila., kakve to veze ima s kaznenom prijavom ????? to je INTERNET moroni ... ako ja hocu , mogu se zvat Drotok Glupak , i mozetee mi lijepo tom prijavom obrisat dupe... Faceshit nije sluzbena stranica, vec obicna internet glupost koja nema veze s pravim podacima...

CH
chemica
12:01 25.07.2012.

Lujka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije