Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJKA I OČUH IZ PAKLA

Djevojčicu (5) držali u ledenoj vodi satima jer se 'loše ponašala', liječnici je jedva spasili

West Yorkshire Police
22.09.2022.
u 08:41

Jedan medicinski stručnjak kazao je kako je tijelo bilo kao da je satima plutalo Sjevernim morem te da nikada nitko nije preživio takvu hipotermiju

Okrutan par iz Velike Britanije osuđen je na zatvor jer je na brutalan način mučio petogodišnju djevojčicu. Majka djevojčice Georgia Newman (29) i očuh Jordan Michael Kilkenny (29) dijete su natjerali da tri sata leži u hladnoj vodi u kadi jer se ''loše ponašala''. 

Kada je djevojčica ostala bez svijesti, par ju je pokušao utopliti. Kako to nisu uspjeli, pozvali su hitnu pomoć, piše Mirror. Kada su bolničari došli, djevojčicu su zatekli bez svijesti, bila je plava te joj je na usta izlazila pjena. Kasnije je doživjela napadaj te su je liječnici morali staviti na respirator te su joj šanse da će preživjeti bile izrazito male. Liječnici nisu mislili da će djevojčica preživjeti budući da joj je temperatura tijela bila oko 25 stupnjeva Celzijevih. 

Jedan medicinski stručnjak kazao je kako je tijelo bilo kao da je satima plutalo Sjevernim morem te da nikada nitko nije preživio takvu hipotermiju. No, unatoč lošim predviđanjima, djevojčica se potpuno oporavila te trenutačno živi sa svojim biološkim ocem. 

Nakon što su uhićeni, majka je tvrdila kako se djevojčica poskliznula i udarila glavom dok očuh nije znao zašto je djevojčica pothlađena. On je prije toga guglao što će se dogoditi djetetu ako ga stave u hladnu vodu na 45 minuta. 

Nakon što se oporavila, djevojčica je rekla policiji da ju je očuh stavio u kadu po naredbi njezine majke jer se loše ponašala. Majka je u to vrijeme bila u visokom stupnju trudnoće, a njezin odvjetnik na sudu je kazao kako je bila anksiozna i depresivna. 

Sud je majci odredio kaznu zatvora od tri godine i šest mjeseci dok je očuh osuđen na tri godine i četiri mjeseca zatvora.

Komentara 5

RO
RogaBabaroga
09:51 22.09.2022.

preblaga kazna za oboje. vratiti im istom mjerom, a dodatno ih i sterilizirati oboje da nenaju vise djece

Avatar Tombstone
Tombstone
20:41 22.09.2022.

Ponekad nedostaje stari nacin "oko za oko". No u Hrvatskoj najvise nedostaje arapska kazna za kradju- odsijecanje ruke

FR
Freudenreichova
10:11 22.09.2022.

Sterilizacija i bičevanje do gubitka svijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije