Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZASTOPNI PROPUSTI

Kosovski ministar objavio potresno otkriće: Djevojčica (11) silovana više od godinu dana

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist
05.09.2022.
u 18:30

Rekao da je od šefa Kosovskog policijskog inspektorata (PIK) zatražio da se kao svjedoci pozovu svi policajci uključeni u ovaj slučaj kako bi se razjasnilo što se dogodilo

Kosovski ministar unutarnjih poslova Xhelal Sveçla naveo je danas da prve informacije pokazuju da je 11-godišnja djevojčica, silovana tijekom lipnja i kolovoza ove godine, zapravo silovana mnogo duže - više od godinu dana.

Na današnjoj konferenciji rekao da je od šefa Kosovskog policijskog inspektorata (PIK) zatražio da se kao svjedoci pozovu svi policajci uključeni u ovaj slučaj kako bi se razjasnilo što se dogodilo, navodi Nova.rs.

Kazao je da nadležne institucije nisu zaštitile žrtvu, ali je izrazio uvjerenje da će svi propusti biti utvrđeni te da će odgovorne osobe biti kažnjene.

- Prve informacije su da je ova maloljetnica silovana više od godinu dana. Zahtjev sam uputio izravno načelniku Policijskog inspektorata Kosova kako bi svi koji su uključeni u ovaj slučaj mogli biti pozvani kao svjedoci, kako bi institucije i javnost Kosova bile pravilno obaviještene o tome što se dogodilo, što su institucije učinile i što će učiniti - naveo je.

- Sve dosadašnje informacije govore nam o uzastopnim propustima nadležnih institucija da najprije zaštite ovu maloljetnicu, a zatim i identificiraju što se dogodilo, ali i identificiraju počinitelje koji, nažalost, još uvijek nisu uhićeni - dodao je.

Dana 27. kolovoza, 11-godišnju djevojčicu sedam sati spolno je napastovalo pet osoba, od kojih su dvije odrasle i tri maloljetne. Kasnije je otkriveno kako je silovana i u lipnju.

VIDEO Ivošević tvrdi da je nasilni susjed zlostavljao svoju ženu: 'On ima problem s narkoticima, ja ga se ne bojim'

Ključne riječi

Komentara 7

DO
DoloresClairborn
19:29 05.09.2022.

Strahota! Odvratne zvijeri.

FO
fobos
18:53 05.09.2022.

Nije baš da volim Albance i te Kosovare, ali ovdje im skidam kapu. Tako se to radi...tisuće ljudi na ulicama i traže smrtnu kaznu za počinitelje. Kako bi to lijepo izgledalo i zvučalo kad bi u Hrvatskim gradovima tisuće ljudii na ulicama uzvikivalo smrt Sanaderu, smrt Škugoru.......i još stotinama ostalih koji već 30 godina pljačkaju. Drukčije bi danas Hrvatska izgledala!!!!

DU
Deleted user
20:29 05.09.2022.

Takve likove, ali i općenito sve nasilnike, odmah odvesti na štrojenje. Samo kad ostanu bez mudanaca, bit će ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije