Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAUČIO U VOJSCI

Djevojčici (12) stalo srce zbog udara groma, otac je spasio: 'Mogli ste me čuti kako pjevam tu pjesmu'

Munje tijekom nevremena udarale u more
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
20.10.2022.
u 11:48

je. Ella je preživjela i nema sjećanja na nemili događaj, osim opekotine na vratu od ogrlice koju je nosila i naravno, jedinstvene priču.

Djevojčici Elli (12) u Arizoni stalo je srce ove subote zbog udara groma, a život joj spasio njezin otac Steve Jorgensen tako što joj je dao umjetno disanje, a pri tome mu je pomogao znanje koje je stekao u vojsci, piše New York Post.

Dvanaestogodišnja djevojčica se igrala na kiši s prijateljicom kad je grom pogodio ili nju ili tlo kraj nje, što je bilo dovoljno da joj stane kucati srce. Malena je pala na tlo, a njezin otac je počeo odmah s masiranjem srca na ritam popularne pjesme 'Stayin' Alive' benda Bee Gees, što je naučio u vojsci.

"Vratio joj se puls i počela je nakratko disati, ali onda je prestala. Mogli ste me čuti kako pjevam 'Staying Alive' Bee Geeja dok sam je oživljavao i onda joj je ponovo počelo kucati srce", tvrdi Jorgensen, prenosi AZ Central.

Srce joj je stalo tri puta, ali otac ga je svaki puta uspio 'pokrenuti' sve do dolaska Hitne pomoći koja je preuzela spašavanje. Ella je preživjela i nema sjećanja na nemili događaj, osim opekotine na vratu od ogrlice koju je nosila i naravno, jedinstvenu priču.

"Kada su joj izvadili cijevi za disanje, a njezina mama joj je to rekla, samo ju je pogledala, zagrlila je i rekla 'Sada ću zauvijek imati cool priču', rekao je Jorgensen.

Doktori su rekli Jorgensen kako je on razlog zašto je njegova kći preživjela udar groma.

VIDEO: Putin proglasio ratno stanje u četiri anektirane regije, ograničeno kretanje u još osam regija

Ključne riječi

Komentara 1

TO
TORQUEMADA
19:13 20.10.2022.

Bee Gee ne postoji, postoje Bee Gees!!! Također malo lektoriranja ne bi škodilo ovako površnom radu na člancima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije