Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM

Djevojčica majci brisala suze i tješila je: 'Nemoj plakati, mama'

djevojčica
Screenshot N1
04.01.2021.
u 12:42

Trenutak koji je rastužio mnoge snimile su kamere N1 televizije u selu Nebojan kod Petrinje

Javljanje uživo na N1 televiziji iz Nebojana kod Petrinje malo je koga ostavilo ravnodušnim.

Naime, novinarka je izvještavala o obitelji čija kuća nakon potresa nije više sigurna za stanovanje, a zbog čega su dobili kamp-kućicu iz Poreča u kojoj spava njih petero.

Dok je majka razgovarala s novinarkom, u jednom su joj trenutku potekle suze niz lice.

Djevojčica Jana, koja je cijelo vrijeme držala mikrofon u ruci, svojoj je majci rekla ''Nemoj plakati, mama'' te joj je brisala suze s lica.

Ključne riječi

Komentara 6

UM
Umjereni
13:58 04.01.2021.

Gledam na slici kuću iza žene. Još jedna bez armiranobetonske konstrukcije, na uglovima kuće ona prastara cigla iz 17. stoljeća, a zid zidan novijom ciglom uzdužno da ga se manje potroši, a to što je zid tanji, lošije izolira, manje stabilan, nema veze. Kakva je to sirotinja, ovo je na razini sjevernoafričkih država. A na pola sata od Zagreba.

IJ
I ja tebi
14:06 04.01.2021.

Srce maleno

MA
MarasG
13:00 04.01.2021.

Slatkis mali ...sta to...sta to...teta sta to...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije