Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštetili proračun

Djelatnici Centra za socijalnu skrb isplaćivali pomoć na temelju neistinitih zahtjeva

papiri
Ilustracija
30.10.2014.
u 15:05

Na taj su način 49-godišnjak, 49-godišnjakinja te 58-godišnjak pričinili štetu državnom proračunu u vrijednosti više desetaka tisuća kuna.

Troje djelatnika Centra za socijalnu skrb, sumnja osječka policija, na području Osječko-baranjske županije je tijekom 2011. i 2012. godine na ime različitih osoba sačinjavali neistinite zahtjeve, unosili neistinite podatke u službenu dokumentaciju, donosili rješenja i zaključke za isplatu jednokratnih novčanih pomoći koje su ovjeravali službenim pečatom i potpisom.

Na taj su način 49-godišnjak, 49-godišnjakinja te 58-godišnjak pričinili štetu državnom proračunu u vrijednosti više desetaka tisuća kuna. Protiv trojca je podnesena kaznena prijava.

>>Ministar Mornar: Osobno me jako veseli da je ušla krim policija

>>Policija u Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja

Komentara 3

YR
your.radocaj
08:53 01.11.2014.

Istina, koja smo mi lopovska država. Nije niti čudo kada nadzor iz ministarstva žmiri na sve nepravilnosti koje pronađu i nikom ništa, nastavlja se raditi po starom . Nije to jedini Centar za socijalnu skrb koji to radi (unosi lažne podatke) ali ne vrijedi nikome ništa prijavljivati. Korupcija i dalje radi.

DU
Deleted user
11:09 31.10.2014.

Koja smo mi lopovska država. Nije niti čudo kada veliki broj građana, usprkos optužbama, podržava gradonačelnika osumnjičenog za prijevare, korupciju, nepotizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije