Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevarile staricu

'Djelatnice doma zdravlja' naplatile izmišljeni dug i ukrale novac

policija
Ivica Galović/PIXSELL
20.03.2013.
u 11:48

Ponudile su nesretnoj ženi i masažu, što su iskoristile da se dokopaju još više novca

Dvije lažne djelatnice doma zdravlja prevarile su 93-godišnju Đakovčanku. Došle su joj u kuću u utorak ujutro i zatražile novac, navodni dug za zdravstveno osiguranje. Kada im je starica dala novac, ponudile su joj masažu.

– Nakon što je vlasnica pristala da je jedna žena izmasira u ležećem položaju, druga je iskoristila taj trenutak i njenu nepažnju te joj iz ormara ukrala novac – izvijestili su iz PU osječko-baranjske. Nesretna je 93-godišnjakinja tako ostala bez nekoliko tisuća kuna.

– Upozoravamo građane, posebno one starije životne dobi i koji žive sami da obrate pažnju na ovakve i slične načine krađa i prijevara. Neka nikako ne puštaju nepoznate osobe u svoj stambeni prostor bez prisutnosti neke osobe u koju imaju povjerenja – apeliraju iz policije.

>>U Zagrebu uhićeni lihvari koji su od građana izvukli 13 mil. kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije