Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preiskrena

Dječak majci postavio pitanje o seksu, no ovaj odgovor ipak nije želio čuti

majka i sin
Thinkstock
18.09.2017.
u 11:32

Dječak (12) svoju je majku upitao koliko se često 'ona i tata seksaju', no njezin odgovor ga je ipak šokirao

Pitanje o seksu djeca će sigurno bar jednom u životu postaviti svojim roditeljima, no niti jedan roditelj nikada nije potpuno siguran u ono što će svome djetetu odgovoriti.

U takvoj se situaciji našla i majka koja je na portalu Mumsnet podijelila svoje iskustvo kada ju je 12-godišnji sin pitao koliko se često 'ona i tata seksaju'.

Majka ga je upitala zanima li ga to uistinu na što je on odgovorio potvrdno pa je ona kao iz topa ispalila 'Jednom-dva puta tjedno'. Taj je odgovor šokirao dječaka pa joj je rekao da mu to više nikada ne kaže.

– Pisao si. Provjerila sam želiš li znati. Uvijek me možeš pitati što te zanima – odgovorila mu je majka te objasnila kako sa svojom djecom nikada ne razgovara o seksu te da ona nikad u životu takvo pitanje ne bi postavila svojoj majci. Očekuje, ističe, normalna pitanja o seksu poput onoga što je to, ali ne i ovako osobna.

Kada je svoje iskustvo podijelila na internetu, požalila je zbog svog odgovora.

Mnogi su joj roditelji napisali kako to nije trebala reći.

– Prije bih ga pitala zbog čega to želi znati ili mu rekla da ga se to ne tiče – napisala joj je jedna majka dok joj je druga rekla kako ga je na tom pitanju trebala naučiti gdje su granice, a ne odgovoriti mu iskreno.

Komentara 3

BE
Bel
14:25 18.09.2017.

Žena je postupila ispravno. On je to htio znati i nakon što ga je pitala želi li to doista znati on je odgovorio potvrdno. Na ovaj način će se klinac naučiti da ne postavlja osobna pitanja tamo gdje ne treba, jer s odgovorom moćžda i neće biti bašzadovoljan....

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:37 18.09.2017.

Lako se praviti pametan. Imam tri sina (6,8,10), i (bar do sada) takva mi pitanja nisu postavili. Ne znam jesu li pitali moju suprugu, no vjerujem da nisu, jer vjerujem da bi mi rekla.I ako do takvog pitanja dodje, iskreno ne znam sto cu odgovoriti.

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
11:55 18.09.2017.

Mom & son.Brazzers.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije