Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezivo

Otišla na odmor iz snova, no zaprepastila se pogledom iz sobe

mrtvačnica
Foto: Screenshot
1/2
13.09.2017.
u 18:25

Jackie Colbert (60) iz Glasgowa ljetovala je u španjolskoj pokrajini Costa Del Sol, no njezino ljetovanje pretvorilo se u noćnu moru kada je vidjela na što joj gleda prozor sobe

Jackie Colbert (60) iz Glasgowa otišla je na odmor sa svojim suprugom u popularno španjolsko ljetovalište Costa Del Sol, no ono što je trebao biti odmor iz snova brzo se pretvorilo u noćnu moru.

Njihova soba u hotelu s četiri zvjezdice u mjestu Torremolinos, koju su zajedno s putovanjem platili ukupno 3.750 funti (oko 30.000 kuna), gledala je ravno na mrtvačnicu.

Bračni par tako je svakoga dana svoga odmora gledao kako odvoze i dovoze mrtvace, što im nije bilo ugodno.

– Šokirala sam se kada sam vidjela kroz prozor kako dovoze tijela mrtvih. Mislim da je to nepoštivanje za umrle, ali i goste hotela koji to na odmoru moraju gledati – ispričala je 60-godišnjakinja i dodala kako u opisu hotela nije bilo da je u blizini mrtvačnica.

Zbog mrtvačnice, Jackie tijekom cijelog odmora nije izašla na balkon.

– Drago mi je da moja unučad nije bila sa mnom na odmoru jer ne znam kako bih im to objasnila – istaknula je ona. 

Komentara 14

Avatar davcro
davcro
18:53 13.09.2017.

Kakvo bezvezno napuhavanje i preuveličavanje

BR
BrkX
08:41 14.09.2017.

Pa bar joj susjedi nisu galamili. :-)

Avatar SrećkoRaspudić
SrećkoRaspudić
22:17 13.09.2017.

Put širi poglede. Da, umiremo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije