Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekrasna gesta

Dječak gestom prema beskućniku rasplakao cijeli restoran

Foto: Youtube Screenshot
1/2
20.05.2015.
u 08:41

Kada mu je jelo posluženo dječak se s beskućnikom pomolio i zapjevao čime je rasplakao sve goste restorana

Dječak iz Alabame doveo je goste jednog restorana do suza kad je zamolio majku da kupi večeru beskućniku kojeg je vidio ispred te se potom pomolio s njim na stolu, javlja Daily Mail. Ava Faulk kazala je kako njen petogodišnji sin Josiah nije prestao postavljati pitanja kad je spazio neurednog muškarca kako stoji s vrećicom u ruci ispred restorana u Prattvilleu.

Kad mu je majka objasnila kako je muškarac beskućnik, Josiah je upitao što to znači. Najviše ga je zabrinjavalo što muškarac nema što za jesti pa je zamolio mamu da mu kupi obrok u restoranu. Majka se složila, a kad je muškarac sjeo za stol nitko ga nije htio poslužiti pa je dječak odlučio uzeti stvar u svoje ruke. 

Prišao je muškarcu i pitao ga želi li jelovnik, a on mu je kazao kako želi cheeseburger. Kada mu je jelo posluženo dječak se s beskućnikom pomolio i zapjevao čime je rasplakao sve goste restorana.

>> Dirljiv trenutak kada daltonist prvi put vidi svoju djecu u boji

Ključne riječi

Komentara 2

HO
Hotspot
09:56 20.05.2015.

predivno...svi mi "odrasli" trebali bismo biti odrasli kao ovo dijete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije