Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASOVNO UBOJSTVO U SRBIJI

Dječak (13) svakodnevno ispituje kad će na slobodu: 'Misli da nema razloga da više bude u Klinici'

Beograd: Policija blokirala prometnice kod škole gdje je dječak ubio učenike i profesoricu
Foto: Milos Tesic/ATA Imagesj/PIXSELL
1/3
26.05.2023.
u 10:42

Najnovije se doznaje kako je dječak K.K. (13) postao asertivan te navodno pritišće liječnike da ga puste na slobodu, gotovo mjesec dana nakon počinjenog zločina u beogradskoj školi u kojem je život izgubilo osmero njegovih kolega i jedan zaštitar

Kada izlazim? - pitanje je koje liječnicima u beogradskoj Klinici za neuropsihijatriju dječak K.K. (13) navodno svakodnevno postavlja, gotovo mjesec dana nakon zločina u osnovnoj školi u kojoj je usmrtio osmero svojih kolega i jednog zaštitara. Dječak je, podsjetimo, u Klinici od samog početka, a liječnici su intenzivno radili analize kako bi utvrdili motive zločina koji je izazvao velike prosvjede u Srbiji

Dječak se, osim toga, nalazi u izolaciji te nema pristup vanjskom svijetu, kao što ni ne smije komunicirati sa svojim roditeljima. Blic je ranije pisao kako se dječak sve vrijeme ponašao hladno i smireno, no najnovije se doznaje kako je K.K. postao asertivan te navodno pritišće liječnike da ga puste na slobodu. 

VEZANI ČLANCI:

Neslužbeno se doznaje kako svakodnevno i postavlja pitanje izlazi li na slobodu, dodajući kako ''više nema razloga da bude u Klinici'' i to jer su ''obavljeni svi pregledi''. Liječnici su, naravno, skeptični prema tome te smatraju kako je dječak i dalje opasnost za okolinu, a uz to postoji i mogućnost da ponovi isto kazneno djelo. - Nitko ne može isključiti taj ogroman rizik - mišljenja je izvor. Osim toga, i sam predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u danima nakon dvije masovne pucnjave izjavio je kako ''ti monstrumi nikada neće izaći''.

>> VIDEO Veliki prosvjed 'Srbija protiv nasilja' u Beogradu

 

Komentara 4

AN
Antiantifaa
10:46 26.05.2023.

A kako kako je Vučoć na slobodi poslije govora u Glini koji je bio poticaj na ubijanje Hrvata?

TA
takoje
11:40 26.05.2023.

nije da ga trebamo sažaljevati ... malo zlo vjerojatno će izrasti u veliko zlo

ZV
Zvuk
12:34 26.05.2023.

U zatvorski kamenolom s njim, na 40 god, dati mu cekic od 30 kg i neka mlati po kamenju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije