Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Direktor Slavena Belupa: HNL postao Hrvatska nogometna lakrdija

Bruno Marić
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
23.04.2014.
u 17:30

Bruno Marić možda je gurnuo Slaven Belupo u drugu ligu. I ja njemu želim da sudi drugu ligu, kazao je trener farmaceuta Elvis Scoria nakon utakmice u Puli

Nogometni sudac Bruno Marić iz Daruvara preko noći je postao neprijatelj broj 1 u podravskom kraju. Svima kojima je koprivnički Slaven Belupo u srcu na njega su ljutiti zato što je na prekjučerašnjoj prvenstvenoj utakmici u Puli za domaćina dosudio nepostojeći kazneni udarac u 90. minuti zbog kojeg je Istra izjednačila za konačnih 3:3. Internetski forumi i društvene mreže puni su oštrih komentara na Marićev račun.

Isključen zbog slavlja

– Danas je možda Bruno Marić gurnuo Slaven Belupo u drugu ligu. I ja njemu želim da bude drugoligaški sudac – kazao je nakon utakmice trener farmaceuta Elvis Scoria, kojeg je Marić isključio u 79. minuti.

– Isključen sam zato što sam slavio naš gol za 3:2 i izišao 20 centimetara izvan prostora za trenere – ogorčen je Scoria, koji je nakon sučeva zvižduka za kraj ljutit uletio u teren i vjerojatno pokušao Mariću u lice reći što misli, ali ga je u tome spriječio Vugrinec.

Kontroverzni lik

Marić je kontroverzni lik hrvatskog nogometnog svijeta. Kao sudac dugo vremena bio je nepoželjan na utakmicama Hajduka, mnogi smatraju da je (pre)blizak Zdravku Mamiću. Dosta bure nedavno je podigao i zato što je bio na privatnoj fešti s Dinamovim igračima. Tuži se s UEFA-om zbog spominjanja njegova imena u namještanju utakmica u kojima nije sudjelovao. Zadnju pogrešku prije ove u Puli napravio je kao četvrti sudac na utakmici Hrvatskog dragovoljca i Hajduka (4:1) kada je glavnom sucu sugerirao da poništi opravdano dosuđeni kazneni udarac za Dragovoljac pri rezultatu 1:0.

– Puno čudnih stvari i rezultata događa se u zadnjih nekoliko kola. Penal kakav je Marić dosudio u zadnjim minutama nisam u županijskim ligama vidio deset godina – rekao je Mišel Jakšić, bivši nogometni sudac, a danas član Slavenove uprave i dogradonačelnik.

Direktor kluba Zvonimir Šimunović bio je puno oštriji.

– HNL je postao Hrvatska nogometna lakrdija. Ni Bog me ne može uvjeriti da je bio penal. Sudac je uzeo škare i odlučio skrojiti prvenstvo. Neka to bude na savjesti njemu i onome po čijem je to nalogu napravljeno. Prvenstvo se očito ne kroji na terenu nego negdje drugdje, kazao je direktor.

Iako to javno i otvoreno nitko ne govori, mnogi smatraju da je to kuhinja Mamića i Šukera koja ima za cilj spasiti Osijek od ispadanja.

Komentara 10

SE
senior
08:43 24.04.2014.

Ovo sa povezivanjem GNK Dinama i Mamića sa stanjem NK Slaven Belupa je glupo i bezobrazno. Škrti podravci sa igračima koje imaju i sa trenerima koje angažiraju i ne mogu drugačije stojati na tablici. Dinamo Slaven Belupu ništa, baš ništa ne duguje. Za one koji se sjećaju Dinamove igre u "ligi za bedake" obavijest da je baš Slaven Belupo pobjedom u zadnjoj utakmici "otjerao" Dinamo u ligu za opstanak. To je ujedno i godina kada je NK Hajduk zadnji put bio prvak države. Toliko o tome da Dinamo nešto "duguje" Slavenu.

Avatar petrolio
petrolio
08:06 24.04.2014.

a što ćemo sa snimkom na kojoj se vidi potezanje za dres igrača istre prije pada u šesnaestercu slaven belupa??? istina više nikoga ne zanima?!?

HR
hr76
17:46 23.04.2014.

HDZ i SDP se ponašaju potpuno jednako, ne može do posla nitko to nije u njihovoj mreži. Ne glasujte više ni za jedne! A o HNL-u je sve rečeno, tužno da ne može tužnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije