Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Direktor Slavena Belupa: HNL postao Hrvatska nogometna lakrdija

Bruno Marić možda je gurnuo Slaven Belupo u drugu ligu. I ja njemu želim da sudi drugu ligu, kazao je trener farmaceuta Elvis Scoria nakon utakmice u Puli

Komentari 10

SE
senior
08:43 24.04.2014.

Ovo sa povezivanjem GNK Dinama i Mamića sa stanjem NK Slaven Belupa je glupo i bezobrazno. Škrti podravci sa igračima koje imaju i sa trenerima koje angažiraju i ne mogu drugačije stojati na tablici. Dinamo Slaven Belupu ništa, baš ništa ne duguje. Za one koji se sjećaju Dinamove igre u "ligi za bedake" obavijest da je baš Slaven Belupo pobjedom u zadnjoj utakmici "otjerao" Dinamo u ligu za opstanak. To je ujedno i godina kada je NK Hajduk zadnji put bio prvak države. Toliko o tome da Dinamo nešto "duguje" Slavenu.

VL
Avatar petrolio
petrolio
08:06 24.04.2014.

a što ćemo sa snimkom na kojoj se vidi potezanje za dres igrača istre prije pada u šesnaestercu slaven belupa??? istina više nikoga ne zanima?!?

VL
HR
hr76
17:46 23.04.2014.

HDZ i SDP se ponašaju potpuno jednako, ne može do posla nitko to nije u njihovoj mreži. Ne glasujte više ni za jedne! A o HNL-u je sve rečeno, tužno da ne može tužnije.

VL
TR
Trampus99
21:19 24.04.2014.

Marić je vec godinama najveća lopina lige,a ovaj penal je vrhunac njegove pokvarenosti...tko god ovo moze opravdavati je i zasluzio ovakvu smijesnu ligu

VL
LE
LeonardS
18:31 23.04.2014.

Baraba bi odštetu,trebali bi svi tražiti od njega kome god je sudio

VL
ST
stooces
08:34 24.04.2014.

potezanje je bilo međusobno, prekršaj je prvo bio na igraču Belupa ako ćemo tako.. a druga stvar je što su oni do sada čekali? ovo traje godinama ,a kad su bili Mamićeva podrška i struja štimalo je...

VL
LI
list68
18:19 23.04.2014.

Do jučer ste podržavali Mamića, a sada kada je Mamić izabrao Osijek, pričate. Trebali ste stati odavno protiv Mamića. No neće ni Osijek imati sreće s Mamićem, sa publikom prolazi kao i dynamo, pa nisu ljudi ludi, da ne vide tko i kako "kroji" prvenstva u "HNL". U upravu Osijeka, su "podmetnuti mučki", pa se sada "ulizuju" Mamiću, no, neće to dugo trajati.

VL
LU
lustracijapodhitno
18:03 23.04.2014.

2555 god Dinamo prvak 535 titula zaredom In memoriam, Zdravko Mamić ; Širke Hvala!

VL
JA
JackRussell
21:28 23.04.2014.

"Iako to javno i otvoreno nitko ne govori, mnogi smatraju da je to kuhinja Mamića i Šukera koja ima za cilj spasiti Osijek od ispadanja." Pazite ovu sramotnu insinuaciju. I onda se novinari pitaju zašto ih svatko malo netko psuje.je. Pa u normalnim zemljama, za ovakvu sramotnu klevetu ide se u zatvor, a ne, ovdje u vukojebini zvanoj Hrvatska sve je medijima dopušteno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.