Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrivao se kod kuće?

Diler s tjeralice uhićen jer mu je na Silvestrovo pozlilo od droge

aldo antović
Filip Brala/PIXSELL
03.01.2011.
u 19:06

U PU zadarskoj tvrde da je Antović bio neugodan tijekom poziva liječnicima, koji su zbog toga tražili asistenciju policije

Aldo Antović, 21-godišnji Zadranin za kojim je prije nekoliko tjedana bila raspisana tjeralica Interpola, uhićen je, kako nam je potvrdila zadarska policija, prošlog petka oko podneva u zadarskoj bolnici.

U zadarsku Opću bolnicu prevezen je oko tri sata ujutro, i to nakon što je sam nazvao Hitnu medicinsku pomoć jer je navodno pretjerao u konzumiranju opijata.

Iako je za 21-godišnjim Aldom Antovićem bila raspisana tjeralica, on se najvjerojatnije skrivao baš kod kuće, a sve dok nije sam zatražio liječničku pomoć, policija ga tamo ipak nije uspijevala pronaći.

U telefonskom razgovoru Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske, potvrdio nam je da je Antović liječnike pozvao upomoć u ranim jutarnjim satima i da je već tada bio neugodan prema njima. Odmah nakon Antovićeva telefonskog poziva ekipa Hitne medicinske pomoći zatražila je asistenciju policije.

Na temelju dane im adrese s koje je stigao poziv upomoć policija je otkrila o kome je riječ te su krenuli s liječnicima.

Dan nakon što je Aldu Antoviću pružena liječnička pomoć, oko podneva, policija ga je, kako nam je rekao glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan, i uhitila u zadarskoj Općoj bolnici, i to na temelju tjeralice.

Interpolova tjeralica za 21-godišnjim Aldom Antovićem raspisana je zbog izbjegavanja sudskih ročišta u Splitu.

Tereti ga se, kao i njegova oca i brata, za preprodaju droge. Odmah nakon uhićenja, odnosno 31. prosinca, Aldo Antović, kako nam je potvrđeno, prevezen je u splitski zatvor, gdje su mu navodno i otac i brat.

Komentara 2

IS
istina123
20:15 03.01.2011.

Tako mlad a tako blesav. Roditeji gdje ste da ne vidite propadanje svoga djeteta. Sigurno ste na večim funkcijama pa nemate vremena za svoje djete.

CP
copy paste
17:03 04.01.2011.

03.01.2011. u 20:15h istina123 je napisao/la: Tako mlad a tako blesav. Roditeji gdje ste da ne vidite propadanje svoga djeteta. Sigurno ste na večim funkcijama pa nemate vremena za svoje djete. ........................ Tereti ga se, kao i njegova oca ii brata, za preprodaju droge. Odmah nakon uhićenja, odnosno 31. prosinca, Aldo Antović, kako nam je potvrđeno, prevezen je u splitski zatvor, gdje su mu navodno i otac i brat. -eto gdje su mu roditelji i obitelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije