Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob u školi

Ravnateljica: Nije bilo tučnjave, učiteljice su bile u kontaktu na rukohvatu vrata

Policija - Požega
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
29.03.2018.
u 14:35

Protiv 51-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, navodi policija.

Dvije učiteljice sukobile su se u požeškoj Osnovnoj školi Dobriše Cesarića, piše Požega.eu

U srijedu oko 11.30 sati u prostorijama škole, 51-godišnjakinja verbalno je i tjelesno napala 55-godišnjakinju koja je tom prilikom lakše ozlijeđena. Protiv 51-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – navodi se u izvješću Policijske uprave Požeško-slavonske.

No, ravnateljica Zvjezdana Krip za 24sata kazala je kako do tučnjave nije došlo nego do nemilog incidenta.

– To se dogodilo u zbornici kada je jedna učiteljica verbalno napala drugu. Ta druga željela se maknuti, no prva joj je zapriječila izlaz iz zbornice i došlo je kontakta na rukohvatu na vratima zbornice. A policijsko izvješće pušteno je u medije, a da nije provjereno što se točno dogodilo  – rekla je ravnateljica te dodala da je druga učiteljica izašla iz zbornice nakon što joj je prva uputila "nekoliko loših riječi". Kako je bila vrlo potresena nakon toga, ravnateljica ju je odlučila poslati na hitnu. 

U tajništvu škole kazali su kako će sankcionirati nedolično ponašanje učiteljica.

– Sastat će se Školski odbor koji će razmotriti cjelokupnu situaciju, srećom incident se nije dogodio pred djecom budući da su na uskrsnom odmoru – zaključili su u tajništvu.

 

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar southman
southman
11:41 29.03.2018.

U Britaniji i SAD-u se sexaju sa učenicima a kod nas se tuku !? Zapad je to !!

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
13:02 29.03.2018.

Koja titula je u igri i ko je pobjednik!? Članak je bijedan ima samo uvod.... nema ni slika ...ni videa ... ni osvrta na krivnju HBK.... ni komentara borisa jokića i rade borić... ni one pametne cure iz hns.... prejadno....

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
14:56 29.03.2018.

Eto, sad uz ličko rukovanje imamo i požeško otvaranje vrata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije