Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt na cesti

Tragedija u Varaždinskoj županiji: Žena i dvoje djece (4) poginuli u naletu vlaka na automobil

Zagreb: Jedna osoba poginula u naletu vlaka u Trnavi
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
15.09.2022.
u 11:29

Riječ je o putničkom vlaku koji prometuje na relaciji Koprivnica – Varaždin. Željeznički promet je u prekidu.

U naletu putničkog vlaka na osobni automobil u Bolfanu u Varaždinskoj županiji danas u 9.30 sati poginulo je četverogodišnje dijete i djevojka (27). Dvoje ozlijeđenih putnika prevezeno je u Opću bolnicu Koprivnica, a kako doznajemo u PU varaždinskoj, naknadno je preminulo i drugo dijete, također staro četiri godine.

Do nesreće je došlo na željezničko-cestovnom prijelazu u selu Bolfan kod Ludbrega. Riječ je o putničkom vlaku koji prometuje na relaciji Koprivnica – Varaždin. Željeznički promet je u prekidu.

Ključne riječi

Komentara 21

MO
modovisisajteMaraschino
10:48 15.09.2022.

prokletih 10 sekundi. toliko se ljudima žuri da ne staju na prijelazu i provjere da li nailazi vlak.... bez obzira na HŽ, zakone i pravila u prometu, ako vam se toliko žuri da ugrožavate svoj i tuđi život, onda stvarno. da li vrijedi zbog tih prokletih 10 sekundi

IG
igorl
11:05 15.09.2022.

Gledao sam na mapama. To je neka mala seoska cesta koja i pruga ide prek nje. Takve su oznacene (ako) andrijinim krizem, za tih 5 auta dnevno kaj prodju prek nje, sumnjam da bi itko gradio signalizaciju, a kamoli brklje. Velika nesreca. Pazit ljudi na sebe.

DU
Deleted user
10:34 15.09.2022.

Hrvatske Zeljeznice imaju upravu, na celu te uprave je gospodin Krsic - mozda se jucer nije oblio kao sto mu je gotovo pa svakodnevnica pa mooozda ovaj put obidje mjesto nesrece i/ili da izjavu o stanju zeljeznicke infrastrukture.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije