Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PRITVORU JE

Dijete (7) iz SAD-a zapalilo kuću: Unutra su spavali roditelji, zadobili manje opekline

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
25.05.2023.
u 23:16

Državni vatrogasni ured Zapadne Virginije istražuje požar i rekao je da dodatne informacije još neće biti objavljene zbog osjetljive prirode slučaja

Sedmogodišnje dijete iz SAD-a uhićeno je i optuženo za podmetanje požara u kojem je izgorjela obiteljska kuća. Dijete je podmetnulo požar dok su roditelji spavali u kući u okrugu Jackson u Zapadnoj Virginiji u srijedu ujutro.

Vatra je prouzročila manje opekline kod dvoje ljudi, prema riječima vatrogasnog dužnosnika Roberta Baileya. Dužnosnici su podijelili fotografiju s mjesta događaja koja pokazuje razmjere plamena, navodi Daily Mail

Maloljetno dijete privedeno je u srijedu navečer nakon požara. Državni vatrogasni ured Zapadne Virginije istražuje požar i rekao je da dodatne informacije još neće biti objavljene zbog osjetljive prirode slučaja. 

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije