Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gorjele i gume

Policija objavila detalje buktinje na Krugama: Gorjeli električni bicikli, gume, automobil...

Zagreb: Gori objekt na Krugama, vatrogasci na terenu
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/80
25.05.2023.
u 12:46

Vatrena buktinja tijekom srijede je zahvatila i uništila poslovnu zgradu u Krugama. Vatrogasci su se borili tijekom poslijepodneva s požarom kojeg su gasili s pet strana.

Crni stup dima vidio se iz gotovo cijelog grada, a oko 15 sati sirene su odjekivale gradom dok su vatrogasci jurili prema požarištu u zagrebačkom naselju Kruge. Po dolasku na intervenciju započeli su s gašenjem požara s pet strana. Gorio je poslovni prostor, a srećom nitko nije stradao, već je nastala samo materijalna šteta.

Vatra je obuzdana oko 15.30, a nakon lokaliziranja vatrogasci su nastavili dugotrajan posao dogašavanja. Nakon njih na teren danas izlazi policija koja će obaviti očevid ne bi li utvrdila uzrok ovog požara.

U međuvremenu, Policijska uprava zagrebačka, čija se VIII. postaja nalazi u blizini samog požarišta objavila je detalje jučerašnje buktinje.

- Jučer, 24. svibnja oko 15 sati na Trnju u Ulici Kruge,  iz za sada neutvrđenog razloga izbio je požar garaže i krovišta u trgovačkom društvu. - navodi policija.


VEZANI ČLANCI:


Tijekom požara u garaži izgorjelo je 20 električnih i 60 običnih bicikala te oko 150 komada auto guma raznih veličina kao i osobni automobil marke Renault Laguna zagrebačkih registarskih oznaka trgovačkog društva, dodaju.

- Požar su ugasili vatrogasci dok u događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Od 15.10 do 19.20 sati promet vozila Ulicom Kruge od  kućnog broja 5 do Ulice Pile 1 bio je obustavljen. Materijalna šteta je zasad neutvrđena - izvijestila je PU Zagrebačka.

Zagreb: Gori objekt na Krugama, vatrogasci na terenu
1/80
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije