Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJCI POSTAVILI 10 PITANJA

Prvi put se oglasila obitelj dječaka koji je ubio učenike i zaštitara u Beogradu: 'Zavladala je vječna tišina'

Beograd: Ispred škole "Vladislav Ribnikar" na današnji dan nema nikoga
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/5
25.05.2023.
u 17:16

Nakon oca, privedena i majka dječaka K.K. (13) za kojeg se sumnja da je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu . Nastoji se utvrditi je li zapostavljala ili zlostavljala svoga sina. Također, obitelj dječaka se preko odvjetnice po prvi put oglasila o tragediji.

M. K. (46), majka 13-godišnjaka koji je u Beogradu ubio devet školskih kolega i zaštitara, ispitana je u srijedu u prostorijama Policijske uprave beogradske. Podsjetimo, sumnja se da je njen 13-godišnji sin, tijekom oružanog napada na Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, ubio devetero učenika i školskog zaštitara te ranio šest osoba, uključujući i nastavnicu škole. 

Policija je tijekom ispitivanja nastojala utvrditi je li M. K. zapostavljala ili zlostavljala svoga sina pa je, prema pisanju Blica, u policiji odgovorila na sljedeća pitanja: "Koliko ste često viđali sina, odnosno - kod koga je više boravio, vas ili njegova oca?"; "Jeste li znali da je odlazio da je u streljanu?"; "Ako jeste, što mislite o tome?"; "Je li se ponašao čudno?"; "Je li dječak bio zlostavljan ili zanemarivan, odnosno - je li mu nešto uskraćivano, je li se na nešto žalio?"; "Što vam je zadnje rekao prije nego što je počinio zločin za koji je osumnjičen?"; "Je li doživio traumatično iskustvo?"; "Kakav je odnos imao s vama, ocem, obitelji i prijateljima?"; "Jeste li bili upućeni u njegove interese i koji su oni bili?" i "U kakvim ste odnosima bili s dječakovim ocem?".

POVEZANI ČLANCI:

Također, navedeno je da se obitelj 13-godišnjeg dječaka prvi put nakon masakra oglasila preko odvjetnice Irine Borović. Njezin mail prenosimo u cijelosti: - Tog 3. svibnja zavladala je vječna tišina u kojoj svaki dan jecamo nijemi od neizlječive boli i tuge za svakim nevino stradalim djetetom i za Draganom koji je s toliko ljubavi čuvao djecu. Duboko i najiskrenije žalimo i izražavamo sućut svakoj obitelji zbog njihovog gubitka, a koji je i svaki naš gubitak. Zauvijek u tuzi - stoji u mailu u čijem je potpisu naslovljena obitelj dječaka.

>>VIDEO Veliki prosvjed 'Srbija protiv nasilja' u Beogradu

Komentara 4

VB
vlasta.blecic
17:48 25.05.2023.

Možda je ovo maliciozno ali ispada da su kao verni sledbenici partije na vlasti čekali reakciju prvog čoveka ove jadne države.Kad je dao imprimatur... Mislim gde su bili kad su dete vodili u streljanu sa bojevim mecima i oružje držali u kući. Bila sam i ja dete i iščačkala sakriven prazan pištolj bez metaka.Ti glupi starci u socijalizmu su gledali da razdvoje municiju i oružje,a ovi obrazovani i bogati .. Nešto strašno smrdi u ovoj državi koja je i moja a ne samo partije na vlasti

FA
fauve
21:55 25.05.2023.

ili kada ste zadnji put pogledali stvari svog djeteta njegovu sobu itd.I ja sam bilamajka dvojice djecaka pa sam u tim njihovim osjetljivim godinama prgledavala svaki dan sve nakon sto oni odu na spavanje.Danas se to zove "Zadiranje u intimuu djeteta"Kad nema ljubavi i brige oko djece u obitelji "dogacaju se Koste"Ovaj slucaj bi trebao zabrinuti svakog roditelja

LE
lector2corrector
20:54 25.05.2023.

vi i dalje sumnjate unatoč svim dokazima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije