Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Dijelovi vojarne privremeno tvtkama i vatrogascima

'29.11.2010. Korzo, Varazdin, Varazdinski vatrogasci okitili su 16 metara visoku jelku koja je stigla iz mrkopaljskih suma Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
10.12.2010.
u 09:59

Bivša vojarna Ivan Drašković u Optujskoj ulici u Varaždinu još nije u vlasništvu grada

Grad Varaždin na godinu dana iznajmio je dio prostora u bivšoj vojarni Ivan Drašković u Optujskoj ulici. Trgošped iz Nedelišća za 4000 kuna mjesečno uzeo je otvoreni skladišni prostor s nadstrešnicom i 24.000 pripadajućih kvadrata okolnog zemljišta. Tamo će skladištiti trupce i piljevinu.

Obrt Ako iz Varaždina, pak, za 1000 kuna mjesečno uzeo je 600 kvadrata zatvorenog skladišta u bivšoj mehaničarskoj radionici. Tamo će čuvati repromaterijal za proizvodnju lampiona. Istodobno, Javna vatrogasna postrojba Varaždin bez natječaja i besplatno uzela je tri garaže u mehaničarskoj radionici, za garažiranje vatrogasnih vozila.

– Vojarna još nije u vlasništvu grada, nego nam je dana na korištenje. Urbanističkim planom treba urediti prostor i prometnice – kaže pročelnik Marijan Bakulić.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krka
11:26 10.12.2010.

Hmm, prostor sa nadstrešnicom i 24000m2 za 4000 kn mjesečno; čini mi se daleko premalo. Priča za sebe je \'\'Ako\'\' 600 m2 zatvorenoga prostora za 1000 kn mjesečno; dokraja sumnjivo jer je vlasnik zaposlenik Gradskog poglavarstva (komunalni odjel ). Dali je bio raspisan natječaj i koliko dugo i sa kakvim uvjetima da se mogu svi javiti??? Opet smrdi na čupavu spodobu ( čitaj Čehoka ).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije