Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz Makedoniju, imamo najmanje obveznika

Detaljnu provjeru imovine u Hrvatskoj prošlo tek 25 od samo 2100 dužnosnika

Zagreb: Sabor glasovao o izmjenama Zakona o socijalnoj skrbi
Patrik Macek/PIXSELL
19.03.2023.
u 22:33

Kad je riječ o Hrvatskoj, ključni su nedostaci što se u imovinskim karticama ne objavljuje ime supružnika ili izvanbračnih partnera jer oni ne moraju izvijestiti obveznika o imovini koju posjeduju. Postojeće kazne ne motiviraju obveznike na pravovremeno podnošenje imovinskih kartica. Kazna za nepodnošenje ili netočno ispunjenu imovinsku karticu je 1062 eura s mogućnošću plaćanja u osam mjesečnih obroka.

Komentara 7

TA
Tarantula
07:25 20.03.2023.

Normalno, recimo odakle jednom Filipoviću 300 000 e ušteđevine ili svim drugim HDZ-ovcima koji debelo žive iznad standarda a svojim sposobnostima nisu niti za smetlara.

Avatar Cera
Cera
06:32 20.03.2023.

A tek da se pojavi ono što su vlasnici a imaju svoje kao direktore koji su vlasnici na papiru za njih.....

DU
Deleted user
08:00 20.03.2023.

šime erlić, oleg butković - samo njih dvojicu procesljajte i vc ce biti dovoljno da se rasplinu snovi o trecem mandatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije