Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIO SE 25-GODIŠNJAK

Detalji samoubojstva u postaji: Priveden je zbog prijetnji obitelji, oružje je imao prijavljeno

Zagreb: Muškarac počinio samoubojstvo u prostorijama Prve policijske postaje
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/6
25.11.2020.
u 19:48

Mladić je navodno imao niz prijava zbog obiteljskog nasilja i prijetnji zbog čega su mu policajci pretresli dom. Oružje je imao legalno prijavljeno, no odmah je sve predao policiji

Stravično iskustvo doživio je danas jedan policajac I. policijske postaje Zagreb kojem se pred očima ubio 25-godišnjak.

Naime, danas oko 13.23 sati mladić je skočio sa stolca za zadržavanje i zgrabio svoj pištolj koji mu je policija ranije oduzela. Pištolj je bio udaljen metar od njega, pun metaka, a nalazio se u vreći s izuzetim oružjem koje je policajac popisivao, pišu 24 sata.

Policajac je skočio za mladićem, no on se uspio upucati nekoliko centimetara od njega. Pokušao mu je pomoći, zvao je kolege upomoć, no rana je bila preteška.

Mladić je navodno imao niz prijava zbog obiteljskog nasilja i prijetnji zbog čega su mu policajci pretresli dom. Oružje je imao legalno prijavljeno, no odmah je sve predao policiji.

Policajce je njegov čin začudio s obzirom na to da je bio susretljiv te nije pokazivao ništa od agresije zbog koje je prijavljen.

24 sata doznaje i kako je trenirao borilačke vještine i bildao, a nije skrivao da boli oružje s kojim se često fotografirao i objavljivao to.

Policija ga je nakon pretresa prepratila u privremene prostorije stanice u Ulici Grgura Ninskog, odmah uz Glavni kolodvor gdje se postaja trenutačno nalazi nakon zagrebačkog potresa. Dok je policajac popisivao oružje, 25-godišnjak se ubio.

Zbog šoka koji je proživio, policajac će dobiti psihološku pomoć.

Komentara 14

IV
Ivoovi
07:31 26.11.2020.

Mislim da je u ovom slučaju policajac debelo zakazao, kako kaže "plavopoljac" trebao je prvo provjeriti oružje. Očito da se ovdje nije radilo o "mirnom i susretljivom mladiću" budući da je imao niz prijava. Opet je sustav zakazao, a sad će se samo tražiti opravdanja kako nitko ne bi bio kriv. Valjda je za ovaj slučaj kriv potres.

Avatar plavopoljac
plavopoljac
02:31 26.11.2020.

Kako bi bilo, da je bilo, recimo, da je policajac izvršio osnovno pravilo pri primanju i rukovanju sa oružjem i ispraznio pištolj. Bilo bi kako bi trebalo biti a ovako je bilo kako je bilo. Kriv su desnica i radikalizacija!

MA
Maux
23:24 25.11.2020.

Nadam se da su policajcu napravili "parafinsku rukavicu" ... cisto za svaki slucaj ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije