Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SUKOB

Detalji pucnjave u Splitu: 'Djeca su počela plakati kad su vidjela krv i čula vriskove'

Pucnjava u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
02.05.2018.
u 11:06

Napadnuti je kao maloljetnik nakon svađe u klubu nožem usmrtio 21-godišnjaka zbog čega je odrobijao pet godina.

Nakon žestoke verbalne svađe u splitskom kafiću dvojica muškaraca sukobila su se u Ulici Domovinskog rata. Mlađi muškarac (27) zadobio je prostrjelnu ranu noge koju mu je zadao 36-godišnjak. On je pobjegao s mjesta događaja.

– S balkona iznad Kloa sve sam gledao. Čuo se pucanj, svi su se prepali u zgradi. Djeca su mi počela plakati od šoka kad su kroz prozor vidjela krv i čula vriskove zapomaganja. Pitam se u zadnje vrijeme je li Split uopće poželjno mjesto za život – kazao je očevidac za portal Vijesti.hr.

Pucnjava u Splitu
1/4

Portal neslužbeno doznaje da su obojica aktera itekako poznata policiji te da su se obračunali zbog neraščišćenih računa od prije.

Napadnuti M. B. tako je prošle godine u srpnju priveden jer je propucao mladića. On je kao maloljetnik nakon svađe u klubu nožem usmrtio 21-godišnjaka zbog čega je odrobijao pet godina.

Doznaju i kako je 36-godišnji napadač povezan sa splitskim kamatarskim podzemljem. Riječ je o bivšem boksaču i profesoru kineziologije koji je 2012. godine osuđen zbog iznude, prijetnji i sklapanja lihvarskog ugovora.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Behemot
Behemot
11:57 02.05.2018.

Znači propucani je već ubio, za to dobio 5 godina, pa je pokušao ubiti, dobio opomenu, i opet je na cesti, a tek mu je 27 godina :O Mislim da Hrvatskoj trebaju novi nekorumpirani suci koje nije postavilo podzemlje.

OB
ObrenM
13:28 02.05.2018.

Zasto se taji identitet nepopravljivog kriminalca i ubojice?Steta sto onaj kamatar nije bolje gadjao tako,da "pravda" ne ceka na sutkinju Supe i njoj slicne.

TO
Tomisl
12:03 02.05.2018.

Bijeda od zakonodavstva , treba uvest" miliciju "koja je pjesice patrorilala po ulicama i"pendreke".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije