Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucnjava u Zagrebu

Motorist ranio gosta na terasi kafića pa se predao policiji

Zagreb: Pucnjava u Nehajskoj ulici
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
27.04.2018.
u 23:32

Policija traga za oružjem koje je napadač negdje odbacio

Jedna osoba ozlijeđena je u pucnjavi koja se jučer malo prije 13 sati dogodila na terasi kafića “Valentino” u Nehajskoj 6. Pucnjava se dogodila u neposrednoj blizini VII. policijske postaje, a kako je priopćila zagrebačka policija, ranjeni muškarac u 12.52 sata došao je pred postaju, nakon čega su policajci pozvali Hitnu pomoć koja ga je prevezla u KB Sestara milosrdnica. Napadač koji je pucao na njega pobjegao je, no malo nakon toga, kako se neslužbeno doznaje, sam je došao na policiju i predao se. U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i motivi pucnjave.     

Prema riječima očevidaca, na terasu kafića prvo je stigao muškarac koji je ranjen u pucnjavi, a nakon njega motociklom se do kafića dovezao njegov napadač koji je u njega ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja.

– Vidjela sam muškarca koji se motorom dovezao do kafića. Sišao je s motora. Izvadio je pištolj koji mu je bio skriven ispod majice. Pucao je u tog drugog muškaraca koji je sjedio s nekom djevojkom na terasi. Tada je nastala opća panika. Ovaj ranjeni pao je na pod, a ovaj drugi mirno je sjeo na motor i odvezao se prema Ozaljskoj – kazala je jedna od svjedokinja za 24 sata.

Neslužbeno se doznaje da je napadač tijekom bijega odbacio oružje, za kojim je policija jučer tragala. Pretraživali su ulice kojima se napadač kretao, a pregledavali su i okolinu kafića. Policajci su razgovarali i s ljudima koji su se zatekli na mjestu događaja, a ono što su svjedoci vidjeli i čuli trebalo bi im pomoći u rekonstrukciji cijelog događaja. Slučaj će vjerojatno biti kvalificiran kao pokušaj ubojstva.


Zagreb: Pucnjava u Nehajskoj ulici
1/11
Ključne riječi

Komentara 11

NA
narod1
16:14 27.04.2018.

Pošten narod radi a ne vucara se po kafićima cijeli dan

CI
civis
15:13 27.04.2018.

kako nisu vaši gosti, pa pili su kod vas u lokalu

MA
Machak
15:02 27.04.2018.

Govori o tome koliki autoritet ima policija na Trešnjevki....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije