Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SUKOB
Povratak na članak

Detalji pucnjave u Splitu: 'Djeca su počela plakati kad su vidjela krv i čula vriskove'

Napadnuti je kao maloljetnik nakon svađe u klubu nožem usmrtio 21-godišnjaka zbog čega je odrobijao pet godina.

Komentari 8

Avatar Behemot
Behemot
11:57 02.05.2018.

Znači propucani je već ubio, za to dobio 5 godina, pa je pokušao ubiti, dobio opomenu, i opet je na cesti, a tek mu je 27 godina :O Mislim da Hrvatskoj trebaju novi nekorumpirani suci koje nije postavilo podzemlje.

VL
OB
ObrenM
13:28 02.05.2018.

Zasto se taji identitet nepopravljivog kriminalca i ubojice?Steta sto onaj kamatar nije bolje gadjao tako,da "pravda" ne ceka na sutkinju Supe i njoj slicne.

VL
KI
kinez14
11:39 02.05.2018.

Trilogija jada narko grada

VL
TO
Tomisl
12:03 02.05.2018.

Bijeda od zakonodavstva , treba uvest" miliciju "koja je pjesice patrorilala po ulicama i"pendreke".

VL
BL
bluesbob
13:31 02.05.2018.

Pitanje trenutka kad će netko riješiti planetu od ovakvih...

VL
MI
Misko2
12:01 03.05.2018.

pa dobro, izgleda da sami izmedju sebe rjesavaju probleme. ovog sto je pucao treba ga ukoriti da malo bolje gadja te zatvoriti na jedno 20tak godina. koliko vidim dosta njih je jos u Beogradu. stvari idu na bolje.

VL
AO
ante.oreskovic75
14:28 02.05.2018.

Splićani luduju za Torcidu,picigin,paljenje automobila ,pucnjavu!

VL
BI
biserkablagus4
09:03 06.05.2018.

Drzava treba pod hitno nesto preduzeti za tu mladez jer Split je postao Cokago .1) uvesti vojnu obavezu zakonom od godinu i po dana za one koji ne pohadaju skolu a oni koji pohadaju posle skolovanja 2)uvesti policijski cas svesve kafice i kafane da nerade posle 1 sat po poponoci3) Alkohol da se ne prodaje u svim prodavnicama mesovite robe ,nego otvoriti posebno za pivo a posebno za vino i snapsove. 4) da sve posle ponoci policija lektimira one koji su na ulici i svake nedelje da bude cekiranje vozaca u prometu ,to znaci treba vise policajaca jer jedino tako ce mo sacuvati malade od kriminala .To se ne desava samo u splitu to se desava u cjeloj drzavi ovako vise nisu ni sigurni ni posteni gradani svakim danom neko ranjen a neko ubijen u takvoj maloj drzavi a toliko kriminala i ubistva napraviti raciju pohapsiti pijane odvest ih u zatvor dok se ne otrezne jer ovo je strasno za koju godinu i turizam ce spasti jer niko nece doci u drzavu u kojoj nisu sigurni , i ti turisti su obican narod koji cjelugodinu sparaju da bi dosli na godisnji odmor nisu oni nikakvi bogatuni koje trebate iskoristavati i krasti od njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.