Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na povratku iz sj. koreje

Rodman se ispričao jer nije mogao pomoći Baeu

košarkaš
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
14.01.2014.
u 12:20

– Žao mi je, žao mi je što nisam mogao ništa učiniti – rekao je Rodman

Bivša NBA zvijezda Dennis Rodman ispričao se jer nije mogao pomoći političkom zatvoreniku Kennethu Baeu koji je zatočen u Sjevernoj Koreji, piše NY Daily News.

Bivši košarkaš koji se zbog svog puta u Sjevernu Koreju kako bi proslavio rođendan diktatora Kim Jong-una suočio s kritikama, ispričao se na povratku iz te zemlje u ponedjeljak jer nije mogao pomoći političkim zatvorenicima.

– Žao mi je, žao mi je što nisam mogao ništa učiniti. Nije moja krivica. Žao mi je. Samo želim činiti neke dobre stvari, to je sve što želim raditi – rekao je Rodman medijima po svom dolasku na aerodrom u Beijingu

>> Dennis Rodman izgubio živce tijekom intervjua!

Komentara 3

Avatar DonLon
DonLon
14:44 14.01.2014.

Bucmasti diktator Rodmana voza kako se sjeti.

Avatar DonLon
DonLon
19:06 14.01.2014.

Meni se cini kako je Rodman mislio sebi napraviti veliku reklamu i postati neka vrsta nesluzbenog ambasadora koji ce posredovati izmedju USA i Sjeverne Koreje. Time bi sebi osigurao veliki ugled i visoki saldo na racunu od provizija zaradjenih kadaada business krene. No bucko ga koristi kako bi sebi podigao ugled u svijetu i mozda i stekao tu i tamo nekog prijatelja. Jedan od njih mi se cini naivan, drugi hladan, proracunan i krvolocan.

BK
B Kosa
18:36 14.01.2014.

ako nemoze nista pomoci zasto dubre ide dubretu i obilazi ga ako mu ovaj diktator nece izici u susret zasto se druzi sa njime?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije