Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Brodosplitu

Debeljak: U ormarićima radnika pronađeno oko dvije tone alkohola

Tomislav Debeljak, portal
Ivo Cagalj/PIXSELL
19.10.2013.
u 20:38

Ponovio je da u brodogradilištu vlada odlična atmosfera te da u njemu rade dobri radnici, te da vjeruje da će se većina vratiti na posao.

Tomislav Debeljak, koji se posljednjih dana suočavao s gnjevnim radnicima Brodosplita, njihovim prosvjedima, suspenzijama i štrajkom glađu jednog od njih, dao je intervju za Slobodnu Dalmaciju.

Upitan jesu li mu pretjerane ocjene da su pojedini radnici teroristi, huligani, Debeljak je odgovorio:

 − Što se tiče terorista, ja sam rekao da se inače u svijetu ne razgovara s nasilnicima i teroristima. Što se tiče huligana i nasilnika, ajmo reći to su ljudi koji su nasilno gurali žene iz kancelarija. A vi okarakterizirajte onda što su oni. Kontrolu smo bili dužni provoditi da ne bi bilo nesreća, jer ja sam odgovorna osoba. 

Otkrio je i da je kontrolom ormarića radnika pronađeno oko dvije tona alkoholnih pića i da je kontrola provedena po zakonu. Ponovio je da u brodogradilištu vlada odlična atmosfera te da u njemu rade dobri radnici, te da vjeruje da će se većina vratiti na posao.

>>Cijeli intervju čitajte ovdje

>>Debeljak odgovorio radnika škvera od štrajka glađu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije