Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVAN RAZGOVOR

Debeljak odgovorio radnika škvera od štrajka glađu

tomislav debeljak,frano lisica
Foto: Brodosplit
1/6
18.10.2013.
u 18:47

– Popričao je s još 15-ak radnika Brodosplita, naglasivši kako škver treba dobre radnike i da se uz dobru volju sve može riješiti – poručuju iz Odjela za odnose s javnošću

Tomislav Debeljak, predsjednik Uprave Brodosplita, porazgovarao je sa svojim radnikom Franom Lisicom koji je danas pred glavnom portom započeo štrajk glađu zbog suspenzije i disciplinskog postupka kojeg je dobio s još 254 radnika. Nakon emotivnog razgovora, Lisica je prekinuo štrajk.

Iz odjela za odnose s javnosti dobili smo fotografiju njihovog susreta. Kažu kako je Debeljak iskazao zanimanje za situaciju u kojoj se nalazi Lisica, te mu je rekao kako treba samo kratko napisati zbog čega je sudjelovao u prosvjedima, ustvrdivši da postoji velika mogućnost da se radnicima prekine disciplinski postupak. Nakon razgovora Lisica, koji je samohrani otac dvoje djece sa 23 godine škverskog staža, odlučio je prestati sa štrajkom glađu, te je napustio Glavnu portu Brodosplita i otišao kući.

– Predsjednik uprave popričao je sa još 15-ak radnika Brodosplita, naglasivši kako škver treba dobre radnike i da se uz dobru volju sve može riješiti – poručuju iz Odjela za odnose s javnošću.

>> Debeljak u škveru: Situacija je super, vlada optimizam!

>> Radnici Brodosplita odbijaju raditi, plaće kasne!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije