Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prihvatio kandidaturu

Davorko Vidović SDP-ov kandidat za sisačko-moslavačkog župana

davorko vidović
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
16.09.2014.
u 10:37

Točno je, prihvatio sam kandidaturu. Ići ću pošteno prema građanima, rekao nam je u kratkom razgovoru Davorko Vidović.

SDP-ov kandidat za župana na predstojećim izborima u Sisačko-moslavačkoj županiji bit će Davorko Vidović, član Glavnog odbora SDP-a, dugogodišnji predsjednik Gradske organizacije SDP-a Sisak i bivši visoki dužnosnik SDP-a te ministar rada u Vladi Ivice Račana. Tako su, većinom glasova, odlučili sinoć članovi županijskog odbora SDP-a.

– Točno je, prihvatio sam kandidaturu. Ići ću pošteno prema građanima – rekao nam je u kratkom razgovoru Davorko Vidović. O kandidatima za zamjenika župana odlučit će se naknadno, nakon dogovora s koalicijskim partnerima, no zaključak Županijskog odbora je da jedan zamjenik mora biti iz SDP-a.

>>Davorko Vidović - Zoki ga nije volio, a Nadan ga je uhljebio

>>Mandatno-imunitetno povjerenstvo danas će raspravljati o Lovrić Merzel

Komentara 9

AJ
ajmo
15:02 16.09.2014.

Pošteno pa mislim da kad netko pošten dođe negdje nemora naglašavat to svoje poštenje ćim to spomeneš odmah mi je jasno koliko je sati . Davorko Davorko.

C0
cos 01
13:03 16.09.2014.

Tako i treba. On je Marinu i predložio kao SDP- ovog kandidata za Župana. Sad kad je ona objektivno spriječena, a koga će nego sebe.

Avatar Peterančan
Peterančan
12:13 16.09.2014.

Sjaše Kurta da uzjaše Murta. Živio Kumrovec!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije