Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNO UBOJSTVO

Otac Davida Komšića: 'Sramota, sudite dijete zato što je iz Bosne'

David Komšić za ubojstvo Kristine Krupljan osuđen na 30 godina zatvora
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
09.04.2018.
u 13:18

Cijela obitelj Komšić izašla je iz sudnice jer je Ivo Komšić viknju: ''Izlazite!''

Kako vas nije sram? Gledajte koliko vas ima! Što vas toliko nije bilo kad je bio Sanader, pomalo bijesno kazao je Ivo Komšić dok je s ostalim članovima obitelji Komšić malo prije 13 sati ulazio u zgradu zagrebačkog Županijskog suda.

Tu je rečenicu uputio novinarima koji su pred sudom čekali objavu nepravomoćne presude njegovu sinu Davidu. Objava je zakazana za 13.30 sati, a Komšić se tereti da je lani u veljači s 88 uboda nožem ubio Kristinu Krupljan.

David Komšić za ubojstvo Kristine Krupljan osuđen na 30 godina zatvora
1/9

Nesretna djevojka bila je trudna u trenutku ubojstva, a Komšić se tereti da ju je ubio iz bezobzirne osvete te motiviran ljubomorom.

Sutkinja Sanja Mazalin izrekla je presudu i David Komšić proglašen je krivim, izrečena mu je kazna zatvora od 30 godina. Njegov otac zapljeskao je i uzviknuo: ''Sramota! Sudite dijete zato što je iz Bosne.'' Cijela obitelj Komšić izašla je iz sudnice jer je Ivo Komšić viknuo: ''Izlazite!''

David Komšić za ubojstvo Kristine Krupljan osuđen na 30 godina zatvora
1/13

 

 

Komentara 265

DU
Deleted user
13:30 09.04.2018.

S takvim ocem nije niti čudno da je sin ubojica.

VR
vrućamojca
13:35 09.04.2018.

g. komšić - vi ste zadnji koji ikome smije pričati o sramu

BE
bezobrazna
13:49 09.04.2018.

pa sramota da, trebao je dobit doživotnu bez mogućnosti pomilovanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije