Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DROGERAŠI

Darko Šarić osuđen na 20 godina zatvora zbog šverca kokaina

Darko Šarić
Foto: Screenshot Youtube
13.07.2015.
u 12:38

Tužiteljstvo za organizirani kriminal Srbije zatražilo je u svojoj završnoj riječi da se Šarić osudi na maksimalnu kaznu zatvora od 30 do 40 godina

Sudsko vijeće beogradskog Specijalnog suda proglasilo je danas Darka Šarića krivim za krijumčarenje 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Europu. Šarić je optužen na 20 godina zatvora. Na istu kaznu zatvora osuđen je i Goran Soković, Željko Vujanović je dobio 18 godina zatvora, a Rodoljub Radulović 11 godina i šest mjeseci. Optužbi je oslobođena Aleksandra Mišić koja je bila jedina žena kojoj se sudilo kao članu grupe Darka Šarića.  

Radi se o prvostupanjskoj presudi na koju postoji mogućnost i žalbe tako da ovo vjerojatno još uvijek nije kraj suđenja. Tužiteljstvo za organizirani kriminal Srbije zatražilo je u svojoj završnoj riječi da se Šarić osudi na maksimalnu kaznu zatvora od 30 do 40 godina. U isto vrijeme Šarić je rekao da nema dokaza da je on organizator krijumčarenja kokaina i da su optužbe i slučaj montirani voljom bivše vlasti. On je i tijekom svoje obrane tvrdio da nije kriv niti po jednoj točki optužnice te da droga koja je zaplijenjena nije njegova. Isto tako u više navrata optuživao je policajce i pojedince poslovne ljude da su mu montirali optužbe.

Današnjom presudom krivima su proglašeni svi optuženi. Na izricanju presude Šarić se nije pojavio, a u sudnici nije bilo niti njegovih odvjetnika.

>> Darko Šarić: Još jedino za zemljotres nisam optužen

>> Darko Šarić: Imovine nemam, ali normalno je da sam nešto skrio

Komentara 1

Avatar Pavel ic
Pavel ic
13:11 13.07.2015.

ovu presudu objesi macku o rep

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije