Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojice nisu državljani danske

Danska: Dvojicu srpskih mladića ubili nožem 300 metara od kuće

Zagreb: Nakon tu?njave u kafi?u Dvojka policija radi uvi?aj
Jurica Galoic/PIXSELL
10.03.2023.
u 17:38

"Petar Stešević uboden je nožem u srce, N.Š. su napadači prerezali vrat, dok je Danac prošao sa ubodnim ranama u nozi", javili su danski mediji. Policija intenzivno radi na rješavanju ovog događaja.

Dvojica mladića, Petar M. Stešević (17), porijeklom iz Crne Gore i N.Š. (18), porijeklom iz okolice Čačka, ubijeni su 300 metara od Petrove kuće u Danskoj, gdje je živio s porodicom, piše Kurir.rs. Sve se odvilo u ponedjeljak kada je najbolje prijatelje napala grupa mladića, a samo nekoliko minuta prije toga, Petar je pričao s majkom i rekao joj da je na putu kući.

Njegov otac Nenad objašnjava da je Petar izašao s dva prijatelja, spomenutim N.Š. te još jednim prijateljem iz Danske. "Majka ga je zvala i rekao joj je samo da je krenuo kući, a bio je baš blizu i kad se nije pojavio uskoro, ona ga je ponovo pozvala, ali nije odgovarao. Onda je pozvala policija i rekla da se desilo najgore", govori za Kurir Petrov otac. 

"Petar bi za tri mjeseca napunio 18 godina, trebalo je diplomirati, život je bio pred njim. Bio je veliki sportaš, a s momkom koji je bio s njim se druži čitav život, obojica su rođena ovdje u Danskoj, igrali zajedno nogomet, basket...", otkriva Nenad. Dodaje i da iz poštovanja prema obitelji drugog ubijenog mladića neće govoriti ništa o njemu. Istraga je još u tijeku, a prema pisanju danskih medija, mladiće je napala grupa mladića koji nisu državljani Danske. "Petar Stešević uboden je nožem u srce, N.Š. su napadači prerezali vrat, dok je Danac prošao sa ubodnim ranama u nozi", javili su danski mediji. Policija intenzivno radi na rješavanju ovog događaja. 

VIDEO: Više ljudi ubijeno u Hamburgu: Napadač je bivši član Jehovinih svjedoka? 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
15:30 11.03.2023.

izgleda da niti ubijeni nisu državljani danske kada pišete dvojicu srpskih mladića..... znači nisu danci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije