Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVAR

Danas se obilježava 29. obljetnica smrti general-bojnika Blage Zadre

Blago Zadro
Marko Mrkonjić/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
16.10.2020.
u 08:28

Blago Zadro jedan je od najvećih junaka Domovinskog rata.

U Vukovaru danas se obilježava 29. obljetnica smrti general-bojnika Blage Zadre. Na njoj će prisustvovati potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar vanjskih i europskih poslova RH Gordan Grlić Radman i ministar obrane Mario Banožić. 

Ministri će položiti vijenac na grobu general-bojnika na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata, te će sudjelovati na svetoj misi u crkvi Gospe Fatimske u Borovom naselju. Očekuje se kako će prisustvovati i u prigodnom programu kod Spomen-biste general-bojnika Zadre na Trpinjskoj cesti.
 

Komentara 4

NE
Neo001
10:02 16.10.2020.

Velikani kao Blago Zadro dali su sve za domovinu, svoje živote, a kukavice klauni sada opet ruše našu domovinu.

JD
John Doe Jr.
16:33 16.10.2020.

neki ljudi ne vjeruju u heroje, ali oni nisu upoznali Blagu Zadra

Avatar Ričard
Ričard
11:59 16.10.2020.

pocivao u Miru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije