Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završila noć vještica

Šaljite nam fotke Halloweena

halloween
Foto: Čitatelj
1/16
01.11.2013.
u 08:15

Fotografije s ludog provoda za Noć vještica šaljite nam na javi@vecernji.net. Sve ćemo ih objaviti

Noć je vještica iza nas, a iako se Haloween u našim krajevima slavi tek odnedavno, običaj se već dobrano ukorijenio pa malo tko ostane imun na mogućnost da noć uoči blagdana Svih svetih navuče masku i ludo se zabavi. Klubovi pripremaju tematske partije, a popularni su i kućni tulumi. 

Kako ste se vi zabavili i u što maskirali? Šaljite nam svoje fotografije s proslave Haloweena. Rado ćemo objaviti vaše maštovite maske na našem portalu. 

Fotke šaljite na mail javi@vecernji.net

Ključne riječi

Komentara 4

ČI
čijismo
11:56 04.11.2013.

ja sam Hrvat , nisam amerikanac,imam svoju tradiciju, 1.11.Blagdan svih svetih,2.11.Dusni dan,fasnik je ove godine vec bio,ovi dani nisu za maskaranje!

IB
istina_boli
12:59 01.11.2013.

Uh, ovoj desnoj ni ne treba maska, samo metla.

RA
rab555
09:37 01.11.2013.

Otkad se Haloween slavi u Hrvatskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije