Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bili na službenoj dužnosti

Dan prije Banožićeve nesreće, njegovi suradnici imali prometnu: Tko je žena koju je vozio šef osiguranja?

Zagreb: Dolazak uzvanika na svečani koncert u HNK povodom Dana državnosti i 30. obljetnice međunarodnog priznanja RH
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/2
15.11.2023.
u 10:19

Kako je potvrdio MORH, oboje su bili na službenoj dužnosti, odnosno vraćali su se iz Bogdanovaca gdje je Mario Banožić sudjelovao na 32. obljetnici sjećanja na teško stradanje civila i branitelja tog kraja.

MORH-ovo vozilo u kojem su bili Banožićevi najbliži suradnici sudjelovalo je 10. studenog u prometnoj nesreći, u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba, i to samo dan prije prometne nesreće koju je skrivio Mario Banožićobjavio je prvi u utorak portal 24sata. Šef osiguranja slupao je automobil u kojem je vozio Natašu Pejčić Šušković, voditeljicu Samostalnog odjela za protokol Ministarstva obrane.

Nesreća se dogodila na županijskoj cesti Marinci – Bogdanovci. Nije bilo ozlijeđenih, a vozač nije bio pod utjecajem alkohola. Banožićevom šefu osiguranja, koji je prometnu nesreću skrivio, policija je uručila obavijest o počinjenom prekršaju te je kaznu platio na mjestu događaja. 

Kako je potvrdio MORH, oboje su bili na službenoj dužnosti, odnosno vraćali su se iz Bogdanovaca gdje je Mario Banožić sudjelovao na 32. obljetnici sjećanja na teško stradanje civila i branitelja tog kraja. 

GALERIJA Teška nesreća Marija Banožića

Zagreb: Dolazak uzvanika na svečani koncert u HNK povodom Dana državnosti i 30. obljetnice međunarodnog priznanja RH
1/17

Nataša Pejčić Šušković došla je iz Hrvatskog sabora u Ministarstvo obrane nakon dolaska Banožića, a javnost ju je upoznala na obilježavanju pobjede HDZ-a na prvim višestranačkim izborima u Hrvatskoj 2022. godine, kada je tada svom šefu Banožiću prilikom ulaska u Hrvatsko narodno kazalište držala kišobran. Pejčić Šušković završila je Pravni fakultet u Rijeci. U Hrvatskom saboru radila je kao savjetnica u Uredu za protokol. 

VEZANI ČLANCI:

MORH-u je upućeno pitanje kako to da je šef osiguranja bivšeg ministra vozio šeficu protokola koja je civilna osoba u Ministarstvu obrane i zašto je nije vozio civilni vozač u nekom od civilnih automobila koje MORH također ima. Odgovor će 24sata objaviti čim ga dobiju.

Video: Plenković: Ivan Anušić kandidat je za novog ministra obrane

Komentara 8

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
10:32 15.11.2023.

Nataša Pejčić Šušković, voditeljica Samostalnog odjela za protokol Ministarstva obrane. Divni nazivi za uhljebe, službeno turistički put za Bogdanovce na trošak proračuna. Jasno je da je slavila pobjedu HDZ-a!

TR
Tripoli
11:42 15.11.2023.

Koje funkcija?!Ono kad te pitaju kaj delaš a ti sam slegneš ramenima i imaš glupav pogled...

Avatar markoii123
markoii123
14:37 15.11.2023.

Da se nisu malo zapričali u autu šef osiguranja i voditeljica Samostalnog odjela za protokol pa izgubili nadzor nad vozilom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije