Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODNO!

Cura ga nagovorila da oboja svoju bradu: Gadno je zažalio tu odluku

Foto: Screenshot
1/5
29.08.2020.
u 17:30

Mjesecima je imao crveno lice, no kako je kazao puno je pomoglo to što je morao svugdje nositi masku.

Trenutak dosade je bio dovoljan. Južnoafrikanac Marno Bortha (21) i njegova djevojka Caitlynn Van Hecke (21) odlučili su se malo zabaviti i na prijedlog 21-godišnjakinje obojati njegovu, inače svijetlu, bradu. Međutim, Marno kad je pristao posve je zaboravio da ima alergiju na kanu koja je jedan od najvažnijih sastojaka boje. 

- Mislili smo da će biti zabavno i u najgorem slučaju uvijek mogu obrijati bradu. Nismo mogli ni znati da će se ovo dogoditi - kazao je, prenosi Metro. 

Naime, sve je pošlo po krivu i on je dobio tešku alergijsku reakciju kao i kemijsku opeklinu svugdje gdje je stavio boju. Njegova brada, obrazi i gornja usna značajno su nateknuli, a Marno je morao mjesec dana uzimati antihistaminike. 

Mjesecima je imao crveno lice, no kako je kazao puno je pomoglo to što je morao svugdje nositi masku. 

- Caitlynn se jako loše osjećala zbog ovoga pa se posebno dobro brinula za mene - kazao je 21-godišnjak. 
 

Komentara 5

NE
Neonacionalist
17:57 29.08.2020.

Tako je i Eva nagovorila Adama da proba onu jabuku i otad je sve krenulo po zlu.

NL
ne_lupetkajte
07:32 30.08.2020.

Ona ce promjenit decka, a kad ce on promjenit lice?

CL
Clintistvud
20:50 29.08.2020.

Hahaha nagovorila ga cura,a neka ti je onda,kad neznas da su mudrije od nas,to je neku kremu isprobavala,kako reče gore čovjek od Eve i Adama isto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije