Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA PANIKE

Čuli ste sirene za uzbunu? Institut Ruđer Bošković održao vježbu

Zagreb: Ministrica Tramišak posjetila Institut Ruđer Bošković
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
07.10.2022.
u 10:46

Vježba će trajati 15 minuta, a na početku vježbe oglasit će se sirene za uzbunjivanje", javili su u četvrtak iz Instituta.

Institut Ruđer Bošković održao je u petak ujutro vježbe evakuacije i spašavanja. Ranije su najavili kako će se oglasiti i sirene za uzbunjivanje.

"U skladu s obvezama Zakona o zaštiti o radu (čl. 55., t. 5) te slijedom izdane suglasnosti Ravnateljstva civilne zaštite, sutra, 7. listopada 2022. s početkom u 10:00 sati održati vježba evakuacije i spašavanja na Institutu Ruđer Bošković (IRB), na lokaciji Bijenička cesta 54, Zagreb. Vježba će trajati 15 minuta, a na početku vježbe oglasit će se sirene za uzbunjivanje", javili su u četvrtak iz Instituta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije