Naslovnica Vijesti Hrvatska

Croatia osiguranje grupa otvorila novu polikliniku u centru Pule

Croatia poliklinika opremljena je novim, vrhunskim aparatima za dijagnostiku i liječenje, uključujući i novu magnetsku rezonancu snage 1,5T.
04. lipnja 2018. u 13:55 0 komentara 978 prikaza
Croatia poliklinika
Foto: Privatna arhiva
Pogledajte galeriju 1/6

U centru Pule, na adresi Marka Marulića 1, s radom je započela nova Croatia poliklinika. Poliklinika je prethodno poslovala pod imenom Ars Medica, a promjena imena i lokacije, kao i nova investicija u modernizaciju opreme te širenje spektra usluga, uslijedili su nakon pripajanja prijašnje poliklinike grupaciji Croatia osiguranje.

Osiguranje doma PROMO Uz policu osiguranja Croatia Imovina brže i lakše do sanacije štete i povratka u normalan život

Croatia poliklinika opremljena je novim, vrhunskim aparatima za dijagnostiku i liječenje, uključujući i novu magnetsku rezonancu snage 1,5T. Pacijentima je na raspolaganju provjeren i iskusan tim vrhunskih liječnika i stručnog medicinskog osoblja s dugogodišnjim iskustvom. Nova Croatia poliklinika pacijentima nudi niz medicinskih usluga iz područja laboratorijske dijagnostike, interne medicine, ginekologije, radiologije, oftalmologije, urologije, neurologije, ortopedije te medicine rada i športa.

Moguće je, također, obaviti personalizirane individualne i grupne sistematske preglede, a sve ove usluge dostupne su na jednoj lokaciji, bez čekanja, u moderno uređenom prostoru, na pristupačnoj lokaciji. „Croatia osiguranje ustrajna je u svojoj misiji da, uz standardne oblike osiguranja, omogući zajednici i vrhunsku zdravstvenu uslugu. Naše poliklinike već dugi niz godina nude takvu uslugu i uspješno posluju u Zagrebu, Splitu i Koprivnici. Croatia poliklinika u Puli novi je iskorak u tom smjeru i potvrda naše ambicije da osiguramo najbolju privatnu nacionalnu zdravstvenu mrežu“ rekao je Damir Vanđelić, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Croatia poliklinika
1 / 6
Croatia poliklinika
Stanar ostavio poruke prolaznicima koji uništavaju njegov vrt 'Vodite vi psa...' Uništavaju mu vrt i čupaju cvijeće: Stanar ostavio poruke nestašnim prolaznicima pljačkaš Milijun kuna štete Laptopima, televizorima i mobitelima napunili kombi dok su ih snimale kamere
Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.