Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova investicija

Croatia osiguranje grupa otvorila novu polikliniku u centru Pule

Croatia poliklinika
Foto: Privatna arhiva
1/6
04.06.2018.
u 13:55

Croatia poliklinika opremljena je novim, vrhunskim aparatima za dijagnostiku i liječenje, uključujući i novu magnetsku rezonancu snage 1,5T.

U centru Pule, na adresi Marka Marulića 1, s radom je započela nova Croatia poliklinika. Poliklinika je prethodno poslovala pod imenom Ars Medica, a promjena imena i lokacije, kao i nova investicija u modernizaciju opreme te širenje spektra usluga, uslijedili su nakon pripajanja prijašnje poliklinike grupaciji Croatia osiguranje.

Croatia poliklinika opremljena je novim, vrhunskim aparatima za dijagnostiku i liječenje, uključujući i novu magnetsku rezonancu snage 1,5T. Pacijentima je na raspolaganju provjeren i iskusan tim vrhunskih liječnika i stručnog medicinskog osoblja s dugogodišnjim iskustvom. Nova Croatia poliklinika pacijentima nudi niz medicinskih usluga iz područja laboratorijske dijagnostike, interne medicine, ginekologije, radiologije, oftalmologije, urologije, neurologije, ortopedije te medicine rada i športa.

Moguće je, također, obaviti personalizirane individualne i grupne sistematske preglede, a sve ove usluge dostupne su na jednoj lokaciji, bez čekanja, u moderno uređenom prostoru, na pristupačnoj lokaciji. „Croatia osiguranje ustrajna je u svojoj misiji da, uz standardne oblike osiguranja, omogući zajednici i vrhunsku zdravstvenu uslugu. Naše poliklinike već dugi niz godina nude takvu uslugu i uspješno posluju u Zagrebu, Splitu i Koprivnici. Croatia poliklinika u Puli novi je iskorak u tom smjeru i potvrda naše ambicije da osiguramo najbolju privatnu nacionalnu zdravstvenu mrežu“ rekao je Damir Vanđelić, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Croatia poliklinika
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije