Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijun kuna štete

Laptopima, televizorima i mobitelima napunili kombi dok su ih snimale kamere

pljačkaš
Foto: Thinkstock
22.05.2018.
u 20:00

Na meti lopova našla se trgovina MobilMedije u Puli u koju su lopovi provalili u noći na 18. svibnja

Već nakon prvog pregleda snimki nadzornih kamera bilo je jasno da jegrupica od nekoliko lopova do detalja isplanirala 'noćni šoping' u trgovini MobilMedia u Puli gdje se inače prodaju mali i veliki kućanski aparati te bijela tehnika.

Plan im je bio u noći na 18. svibnja provaliti u prostor trgovine te odnijeti onoliko televizora, računala, mobitela i drugih malih kućanskih aparata koliko ih stane u omanji kamion kojim su krenuli u provalu. Najprije su onesposobili alarm u trgovini, a zatim su ušli u poslovnicu kroz prozor koji su obili. Kada su ušli unutra, liftom su se spustili u skladište i otvorili njegova ulazna vrata te unutra parkirali
kamion kojim su prethodno došli pred trgovinu.

pljačkaš
1/4

Nakon što su obavili taj dio provalničkoga posla, vratili su se u poslovnicu te bez prevelike žurbe počeli nositi u kamion sve što im se našlo pod rukom. Na glavama su imali tzv. fantomke, tako da snimke s nadzornih kamera koje su ih cijelo vrijeme snimale ovaj put pulskoj policiji, koja je tek ovog utorka, puna četiri dana nakon što se provala dogodila, u javnost pustila informaciju o tom događaju, neće biti od prevelike pomoći.

Direktor trgovine Mario Ivančić zamolio je sve građane koji znaju bilo što o toj provali da se obrate njima ili policiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije