Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Croatia Airlines od lipnja do rujna u 18 europskih metropola, nudi i vezane letove

Novost su sezonski letovi na liniji Split – Prag, subotom, a povratne zrakoplovne karte na toj liniji od danas su dostupne po promotivnoj cijeni već od 139 eura
04. svibnja 2021. u 15:23 1 komentara 176 prikaza
Croatia Airlines
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Croatia Airlines od lipnja do rujna planira letove iz Hrvatske u 18 europskih metropola, tj. 19 zračnih luka u kojima će se putnicima, zahvaljujući suradnji CA s partnerima iz udruge Star Alliance i drugim avioprijevoznicima, nuditi mogućnosti vezanih letova u odredišta diljem svijeta.

Huseyin Bahadir Bedir i David Gabelica, čelnici Međunarodne zračne luke Zagreb dr. Franjo Tuđman HUSEYIN BEDIR I DAVID GABELICA EKSKLUZIVNO Čelnici Zračne luke Zagreb: Dolazak Ryanaira na Pleso neće ugroziti Croatia Airlines

Iz Zagreba su planirani redoviti međunarodni letovi u 14 europskih odredišta – Amsterdam, Beč, Bruxelles, Dublin, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Rim (via Split), Sarajevo, Skoplje i Zürich, a u planu je i obnova sezonskih letova u Atenu. Zračna luka Split tijekom ljetne sezone sa zrakoplovima CA trebala bi biti povezana s ukupno 12 inozemnih odredišta.

Novost su sezonski letovi na liniji Split – Prag, subotom, a povratne zrakoplovne karte na toj liniji od danas su dostupne po promotivnoj cijeni već od 139 eura. Osim u Prag, putnicima će CA od lipnja nuditi i izravni letovi iz Splita u Beč, Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Kopenhagen, London, Lyon, München, Pariz, Rim i Zürich. U CA kažu da će ZL Dubrovnik povezati s Atenom, Frankfurtom, Münchenom, Parizom, Rimom i Zürichom.

Croatia Airlines RAT CA SA ZAGREBAČKIM AERODROMOM Država dala CA milijardu kuna od 2019., profitirali koncesionari

Očekuje se i ponovno pokretanje sezonskih letova iz Rijeke u München. U CA navode da je tijekom ljetne sezone na njihovima letovima iz europskih odredišta prema Hrvatskoj ponuđeno više od 80.000 sjedala, a predviđeno je i više od 200 turističkih čarter-letova za tržišta Austrije, Italije, Irske, Izraela i Skandinavije.

NA MORU
Imamo fotografiju: Evo kako je predsjednik Milanović izgledao u mladosti
Električni automobili
NOVA ERA
Jeste li spremni za vožnju prema električnoj budućnosti
  • Breoxs:

    Samo će nagomilati gubitke! Još gubitaka. Ne znam da li mogu biti konkurentni?