Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTVRĐUJU IDENTITETE

VIDEO Crnogorski policajci maltretirali Albanca: 'Koliko može pričati, sad bi mu vilicu slomio'

Crna Gora policija Ilustracija
STEVO VASILJEVIC/REUTERS/PIXSELL/Ilustracija
22.02.2023.
u 12:08

Na snimkama se vidi muška osoba koja objašnjava policajcima kako nije ništa napravila, na što je jedan policajac primio muškarca za glavu i zaderao se: ''Bože, koliko može pričati, sad bi mu vilicu slomio''. Kasnije su policajci krenuli i izvlačiti muškarca iz vozila

Na društvenim mrežama velikom brzinom krenula se širiti snimka crnogorske policije koja je maltretirala državljanina Albanije kod Ulcinja, na graničnom prijelazu Sukobin-Murićani. Crnogorska policija naknadno se oglasila povodom ovog slučaja, potvrđujući kako se incident i dogodio, no 15. siječnja.

''U odnosu na ovaj događaj, poduzete su radnje koje su rezultirale utvrđivanjem identiteta svih aktera navedenog događaja. U toku je utvrđivanje odgovornosti službenika Uprave policije, kao i postupak pred Odjeljenjem za unutarnju kontrolu policije'', objasnili su, a prenosi Radio Slobodna Evropa.

Dan nakon incidenta oglasila se bila i Demokratska unija Albanaca koja je uz priopćenje dostavila i snimku objavljenu u medijima

''Pozivamo nadležne, kao i premijera Dritana Abazovića da poduzmu mjere kako bi se rasvijetlila upotreba sile policajaca protiv NN lica i da pod hitno razjasne situaciju'', priopćili su.

Kasnije se ispostavilo kako se radilo o dvije različite snimke istog događaja, a jednu je snimku objavio Podgorički vremeplov. Na njima se vidi muška osoba koja objašnjava policajcima kako nije ništa napravila, na što je jedan policajac primio muškarca za glavu i zaderao se: ''Bože, koliko može pričati, sad bi mu vilicu slomio''.

Policajci su u jednom trenutku vidjeli i suvozača kako snimka cijeli događaj te mu rekli da ostavi mobitel, a nakon toga su krenuli i izvlačiti muškarca iz vozila. 

>> VIDEO Hrvatski političari otkrili tko će kupiti državne obveznice, a tko mora ipak prvo pitati ženu

Komentara 3

DU
Deleted user
13:05 22.02.2023.

Nisu to Crnogorci, nego Srbi sa sjevera CG...

ML
mladenov
10:26 23.02.2023.

Policajac Srbin 100% a i ovaj za volanom kog je davio i on je. Sad u % procenite sami. Na kraju krajeva svi smo mi Srbi. Neki manje neki više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije