Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENZIJE NA BALKANU

Zašto su izbili sukobi u Crnoj Gori: Vlast želi opet SPC zacementirati kao državnu crkvu

06.09.2021.
u 19:02

Sukobi u Crnoj Gori izbili su zato što je Cetinje, gdje je ustoličen mitropolit Joanikije, kolijevka crnogorske državnosti, dok iz Beograda stižu agresivne velikosrpske poruke

Ključne riječi

Komentara 86

Avatar Peaky_Blinders
Peaky_Blinders
22:16 06.09.2021.

Mi kao Hrvati moramo imati razumijevanja za Crnogorce. Kod nas je Srba bilo 12%, a koje smo probleme imali. U Crnoj Gori ih je 35% dodaj još neku fukaru koja će se prodat za lovu i eto ti većine. Crna Gora je podijeljena između Crnogorca i Velikosrba. I taj drugi dio velikosrba je bio nositelj agresije na Hrvatsku.

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
21:51 06.09.2021.

Bez HPC, CPC i MPC nema mira u ovom dijelu Europe.

Avatar Križari
Križari
22:23 06.09.2021.

Junačka Crna Gora je Crvena Hrvatska. Što više Crnogorci upoznaju svoju povijest sve su više Crnogorci, a sve manje Srbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije