Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trodnevni festival u Splitu

Crkva se obratila mladima uoči Ultre: 'Bit ćemo otvorena srca prisutni kako bismo svjedočili kršćansku nadu'

ultra
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
14.07.2016.
u 13:05

'U prigodi Ultra Europe festivala, koji se odvija na stadionu Poljud u Splitu, otvorit ćemo vrata naših crkava za molitvu i sakrament pomirenja', poručili su

Uoči Ultre, trodnevnog festivala elektronske glazbe koji se održava u Splitu oglasila se i Splitsko-makarska nadbiskupija. U svom priopćenju naglasili su da će vrata svojih crkava otvoriti za mlade. 

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"U Svetoj godini milosrđa mjesna Crkva odgovara Kristovoj zapovijedi ljubavi prema bližnjima pokazujući, kroz duhovna i tjelesna djela milosrđa, svoju blizinu svima koji su u potrebi.

Stoga u prigodi Ultra Europe festivala, koji se odvija na stadionu Poljud u Splitu, otvorit ćemo vrata naših crkava za molitvu i sakrament pomirenja, i bit ćemo otvorena srca prisutni među mladima kako bismo svjedočili kršćansku nadu".

Ključne riječi

Komentara 5

PU
paul-umpe
14:00 14.07.2016.

Jednom rijeci prostitucija.

PU
Pulchrum
14:54 14.07.2016.

Nered i lom, nakon čega slijede posljedice-grižnja savjesti, oronulost, depresija, besmisao.

AN
ante94
14:09 14.07.2016.

To valjda znači da oni mlađi od 18 mogu u crkvu na seks kod popa u 5 ujutro ako ne zbare ništa na ultri...tzv. zornjak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije