Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maryvale u arizoni

Čopori čivava prouzročili problem: Stanovnici se požalili da im ganjaju djecu

Čivave
Foto: Youtube Screenshot
1/2
24.02.2014.
u 10:50

Iz okružne kontrole za zaštitu životinja kazali su da su iz Maryvalea, predgrađa Phoenixa primili više od 6000 pritužbi zbog napuštenih čivava.

Divlji čopori čivava u okrugu Maricopa u Arizoni prouzročili su popriličan problem, nedavno su izvijestili američki mediji.

Tako tvrde tamošnji policajci, a iz okružne kontrole za zaštitu životinja kazali su da su iz Maryvalea, predgrađa Phoenixa, primili više od 6000 pritužbi zbog napuštenih čivava.

Stanovnici su se požalili da čopori od osam do 12 pasa ganjaju njihovu djecu na putu do škole. Većina tamošnjih prihvatilišta za životinje ne može primiti nove pse, a vlasti rade na planu za rješavanje ovog problema.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
11:27 25.02.2014.

Kolke su ove njihve čivave? To je inače jedna od najmanjših pasmina na svijetu, a ove njihve već prelaziju u kategoriju terijera il kokera !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije