Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Selo droge

Članovi albanske bande branili marihuanu granatama nakon što ih je napala policija

Marihuana
Foto: Ilustracija: Marko Jurinec/PIXSELL
17.06.2014.
u 11:36

Članovi bande iz albanskog sela Lazarata branili su se i minobacačima te strojnicama protiv 500-tinjak policajaca

        Članovi bande iz albanskog sela Lazarata, poznatog po uzgoju marihuane, branili su se granatama, minobacačima i strojnicama protiv 500-tinjak policajaca koji su okružili selo te pokušali ući u njega tijekom akcijie suzbijanja proizvodnje narkotika.

 

Operacija je krenula nakon što je u subotu pucano na policiju koja je pokrenula prvu ozbiljnu sigurnosnu akciju protiv uzgajivača marihuane nakon 20 godina. Nakon višesatne pucnjave koja je počela u zoru, policija je zauzela zgradu iz koje je na nju pucano još od subote, no zasad nitko nije uhićen ni priveden. Selo se nalazi na samoj granici s Grčkom.

Albansko selo Lazarat nosi epitet “tvornice za marihuanu” s godišnjom proizvodnjom od oko 900 tona kanabisa i godišnjim izvozom narkotika u tržišnoj vrijednosti od 4,5 milijardi eura, što je polovicna BDP-a te zemlje, objavili su srbijanski mediji.  

>> Kakav Amsterdam, ovo je europska prijestolnica marihuane!

Komentara 6

DI
dokazano.istinito
19:42 19.06.2014.

selo negdje u "himalaje", brdovit teren

DI
dokazano.istinito
19:42 19.06.2014.

vidi se da je to neko selo, gdje je i policiji je tesko stici

Avatar MarkoMataić
MarkoMataić
14:12 17.06.2014.

Samo mi recite da albanska vlast to ne odobrava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije