Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vecernji.hr na dlanu

Čitajte Večernjak i na posebnoj iPhone aplikaciji

aplikacija
Foto: VL
1/8
Autori: dli/VLM, abe/VLM
11.05.2010.
u 18:35

Osim lijepog i preglednog sučelja, aplikacija Vecernji.hr za iPhone nudi vam i jednostavnu mogućnost slanja vijesti.

Večernji list od sada prvi put možete čitati i u posebno dizajniranoj aplikaciji za iPhone. Večernjakova iPhone verzija izbila je na prvo mjesto besplatnih aplikacija iz Hrvatske na App storeu na internetskom servisu iTunesu. Večernji Lite aplikacija, koju je izradio Trikoder d.o.o., omogućuje iznimno brzo i jednostavno učitavanje te prelistavanje najnovijih i najvažnijih vijesti iz Hrvatske i svijeta, koje svakodnevno prati više od 160.000 korisnika portala Vecernji.hr. Veličinu fonta možete prilagođavati, a tekstove jednostavno poslati na svoj Facebook ili Twitter profil i pritom dodati i svoju poruku. Aplikacija omogućuje gledanje fotogalerjia i videa iz članka.

Velika je prednost našeg novog servisa što za nove sadržajne kategorije ne trebate preuzimati update aplikacije. Osim što možete pratiti vijesti, možete i sudjelovati u stvaranju priča! Iskoristite opciju Postani reporter i pošaljite nam fotografiju ili vijest, budite prvi koji će dojaviti izvanrednu vijest!

Aplikacija je kompatibilna i s iPadom i iPodom. Ako ste vlasnici nekih od navedenih uređaja skinite aplikaciju Vecernji.hr i isprobajte je odmah.

Lite verzija je besplatna, a uskoro ćemo objaviti i napredniju komercijalnu verziju s lepezom dodatnih mogućnosti.

Komentara 4

OB
-obrisani-
01:31 13.05.2010.

TO LJUDI!!!! sad mogu izbrisati jutarnji-aplikaciju ;)

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
02:14 12.05.2010.

Bravo svima onima koji su to napravili ili podrzali.Valjalo bi jos da se moze do komentara (ali u vecini iphone news aplikacija, oni su skriveni), ps. malo pogledajte guardianovu aplikaciju

SH
shano
09:22 13.05.2010.

@antonio23 taman si mi uzeo rijec iz usta :) napokon. svaka cast ekipa samo naprijed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije