Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
800.990 čitatelja

Vecernji.hr i dalje ruši rekorde čitanosti!

vecernji.hr
vecernji.hr
20.02.2013.
u 12:23

Vecernji.hr u siječnju 2013. zabilježio je porast čitatelja od čak 13,68% u odnosu na prosinac 2012. i time privukao 800.990 posjetitelja

Rezultati istraživanja gemiusAudience za siječanj 2013. godine dokazuju kako portal Večernjeg lista i dalje uspješno ruši rekorde čitanosti! Vecernji.hr u siječnju 2013. zabilježio je porast čitatelja od čak 13,68% u odnosu na prosinac 2012. i time privukao 800.990 posjetitelja. Ukupan broj posjeta također je porastao za moćnih 22,84%, a doseg portala porastao je za 7,10% te sada obuhvaća 34,59% hrvatske internetske populacije.

Ovaj značajan porast rezultat je ispunjavanja želja i potreba naših čitatelja. Neprekidno se trudimo svojim čitateljima pružiti dodatnu vrijednost ponudom novih sadržaja, a naši nam čitatelji svoje zadovoljstvo potvrđuju iz mjeseca u mjesec. Hvala svim čitateljima na vjernosti i podršci te vas pozivamo da nas i dalje pratite, a mi ćemo se i dalje truditi da među prvima opskrbimo naše čitatelje kvalitetnim i vjerodostojnim sadržajem.

I ostale digitalne platforme Styria grupe pokazuju pozitivne brojke pa je tako portal 24sata.hr završio na prvom mjestu po broju posjetitelja, dok poslovni.hr i dalje raste uz titulu najčitanijeg biznis-portala u Hrvatskoj.

Istraživanje gemiusAudience provodi Gemius S.A. U istraživanju sudjeluje više od 140 stranica. Istraživanje gemiusAudience postalo je standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog, za sada jedinog istraživanja posjećenosti hrvatskih web-stranica usporedivi su i javno dostupni na web-adresi: http://www.audience.com.hr/.

>> Vecernji.hr ruši rekorde, u studenom čitanost skočila 8%

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar DonLon
DonLon
11:10 04.11.2013.

Kao prvo, redizajn ne donosi apsolutno nista sto se tice poboljsanja kvalitete, tako da uopce nije bitno radi li se o manje ili vise ljepsoj ilustraciji inace ocajno napisanog ili, daleko precesto, vrlo slampavo prepisanog clanka. Ocito kako nitko nene osjeca potrebu srediti ono sto je bitno. Nije nikakvo rjesenje umjesto neophodne kompleksne operacije upotrijebiti malo kozmetike i proglasiti pacijenta zdravim. Kako znam sto se u svijetu desava i imam dostupne odlicne informacije o bilo cemu sto me zanima, ono sto donosi VL pod vijestima iz svijeta me precesto neugodno iznenadi. Vise puta sam napisao kako me uopce ne cudi sto su ljudi ili neinformirani ili krivo informirani ako svoju obavijestenost zasnivaju na onome sto procitaju na portal VL-a. Nikada necu moci razumijeti one silne povrsno napisane navijacke “clanke” iz kojih se vidi ne samo totalno nerazumijevanje onoga o cemu se pise nego jos i daleko vece nerazumijevanje razloga iz kojih je nesto potureno kao “vijest” od strane uobicajenih manipulatora. Ja nemogu vjerovati onome st VL pise o onome sto mi je manje poznato kada vidim sto i kako pisu o onome sto mi je dobro poznato. Na kraju bi me zanimalo hoce li se vec jednom ukinuti “komentiranje” clanaka i “ocjenjivanje” komentara. Vec godinama ista grupica agresivnih neznalica i galamdzija terorizira normalne ljude svojim gadostima, lazima, vrijedjanjima, spamiranjem i kompleksima. Njih nekolicina su sami sebi svrha a jedini cilj im je otjerati svakoga tko se drzne imati drugacije misljenje od njih. Imati drugacije misljenje od njih nije narocito tesko , tako da proizlazi kako sitna grupica terorizira veliku vecinu i u tome su, naizgled, godinama podrzavani. Zasto?

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
17:01 20.02.2013.

Gospodo.......riješite cenzuru........a po nahođenju:Nekome se nešto ne sviđa pa briše.

Avatar puma001
puma001
16:43 20.02.2013.

A i jaka je konkurencija nema sta.Sve novine milionskoga tiraza.Mislim da su najcitanije u regionu ma kakvi u evropi sigurno.No dobro vi ste htjeli biti skromni da ne kazete da je tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije