Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva sjednica

Cirkus u Narodnoj skupštini RS-a: 'Nemoj da galamiš ođe i da se obadaš. Sad ću te izbaciti napolje'

Nataša Radulović
N1
16.11.2022.
u 11:20

Sjednica će ostati zapamćena po svađi i neobičnim vokabularom prema zastupnicima, privremeno predsjedavajućom Narodne skupštine Republike Srpske Nataše Radulović

U Banja Luci je održana konstituirajuća sjednica novog saziva Narodne skupštine Republike Srpske. Sjednica će ostati zapamćena po svađi i neobičnim vokabularom prema zastupnicima, privremeno predsjedavajućom Narodne skupštine Republike Srpske Nataše Radulović. Rasprava s Nebojšom Vukanovićem i njegovim partijskim kolegom Đorđem Vučinićem privukla je pozornost javnosti.

Obraćala im se s “alo momak, prekini” i slično. Kada bi netko spomenuo krađu glasova, prekidala je zastupnike. Rječnik joj obiluje arhaičnim izrazima poput “ođe”, “kako goj”, “obadati”, ali i neispravno izgovorenim terminima poput “konstutativno”, piše N1 BiH koji je složio i kratki video u kojem su najzanimljivije trenuci sjednice. 

Više puta je zastupnike bez persiranja pozivala da budu dostojanstveni. Nakon što joj je Vukanović u jednoj od rasprava rekao da mu ne može oduzimati riječ Radulović ga je prekinula. "Nemoj da galamiš ođe i da se obadaš. Sad ću te izbaciti napolje", kazala je u jednom trenutku. 

"Danas budi dostojanstven, ovo je svečana sjednica, biće prilike da se bijemo“, rekla je nakon što su svi zajedno položili zakletvu.

 

 

Komentara 4

Avatar Viktor999
Viktor999
12:43 16.11.2022.

kako je ružna i nekulturna, slika i prilika te genocidne tvorevine u BiH 😁 😁 😁

SI
siny
14:19 16.11.2022.

"sjednica" jest dostojanstvena te tvorevine

PA
Pahor
14:16 16.11.2022.

A sto ocekivati od srba. Ovo im je elita🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije