Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO NA MREŽAMA

Dodik: Postavlja se pitanje jesi li Srbin ili ne. Ako nisi, onda si izdajica

Banja Luka: Održan sastanak vladajuće koalicije u Republici Srpskoj u prostorijama Glavnog odbora SNSD-a
Foto: Dejan Rakita/Pixsell
1/3
14.11.2022.
u 17:04

Srpsku demokratsku stranku (SDS) u kojoj je predsjednik Mirko Šarović podnio ostavku Dodik je nazvao ''gubitnicima''

Vođa Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNDS) Milorad Dodik objavio je na svom Instaramu poduži tekst u kojem objašnjava kako su ''svi koji nisu Srbini - izdajice''.

''Republika Srpska mora imati patriotski odgovor svih političkih faktora na pitanja koja su važna za Srbiju i tu nema mjesta izdajnicima. Ovdje se postavlja pitanje da li si Srbin ili nisi, ako nisi - onda si izdajica'', objavio je na društvenoj mreži.

Srpsku demokratsku stranku (SDS) u kojoj je predsjednik Mirko Šarović podnio ostavku nazvao je ''gubitnicima''.

''Nitko ne traži od SDS-a da bude dio šire koalicije, jer je riječ o gubitničkoj političkoj stranci koja je na izborima dobila jasnu poruku građana o svom djelovanju, koja se sada kroz stranačke promjene pokušava uzdići, ali je jasno da ostat će marginalan'', objasnio je Dodik.

Jedina velika i najvažnija politika danas je Republika Srpska, mišljenja je lider SNDS-a.

''Dolazi teško vrijeme i najvažnije je osigurati da Narodna skupština bude mjesto gdje će se zaustaviti sve štetne odluke i zahtjevi koje će ta dva člana Predsjedništva gomilati, jer ako to ne spriječimo, Republika Srpska gubi. Ako žele biti dio tog gubitka, neka budu'', završio je objavu, a među svojim pratiteljima dobio kritike. 

''Rasizam na djelu. U RS nema mjesta za nesrbe?!'' i ''Gospodine Milorade, Vama je vrijeme da se povučete sa političke scene... Znate li onu poslovicu: ''Kad je najslađe idi kući'', pisalo je u komentarima. 

>> VIDEO Ruski ministar Lavrov navodno hospitaliziran na Baliju, Zaharova: Ovo je vrhunac lažiranja!

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Idler
Idler
17:30 14.11.2022.

A jel mu Cane čestital na izbornoj pobjedi....

PR
prahrvat
17:39 14.11.2022.

Tako je, Dodile! - poviče jaran Zoran.

DU
Deleted user
17:55 14.11.2022.

Kaj na to veli jaran iz Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije