Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isključit će aparate

Chavez u komi, na životu ga održavaju aparati?

Hugo Chavez u Cancunu
AFP PHOTO
02.01.2013.
u 16:32

Čelnik Venezuele je na aparatima koji ga održavaju na životu, kaže bolnički izvor i otkriva da Chavez "pokazuje veoma slabe znakove života" te da bi liječnici svakog trenutka mogli isključiti aparate.

Venezuelski predsjednik Hugo Chavez u umjetnoj je komi nakon što se zakomplicirala njegova posljednja operacija, izvijestio je neimenovani bolnički izvor za španjolski ABC.es, a prenosi Daily Mail. Čelnika Venezuele aparati održavaju na životu, kaže isti izvor i otkriva da Chavez "pokazuje veoma slabe znakove života" te da bi liječnici svakog trenutka mogli isključiti aparate. Više detalja o Chavezovu stanju nije objavljeno.

Jutros je venezuelski potpredsjednik Nicolas Maduro rekao da je predsjednik u teškom stanju, ali odbacio je tvrdnje da mu se stanje pogoršava te građanima Venezuele poručio da ignoriraju sve napise o lošem Chavezovu stanju.

 

Komentara 3

MS
Marinac_SEAL
18:23 02.01.2013.

Drži se, predsjedniče! Molim Boga za tvoje zdravlje.

IR
irani.
19:01 03.01.2013.

A gdje mu je sva lova koju je opljackao? Sto nije isao na lijecenje negdje u civilizaciju a ne na jadnu Kubu? Pa one famozne kupovine trecerazrednih kineskih perilica za rublje i sirokogrudno dijeljenje razdraganim masama u zamjenu za glass na izborima nisu mogle potrositi bas sve.

RA
rafaell
22:04 03.01.2013.

dobri umiru i nestaju,dok vrag preuzima Zemlju, nakraju neće ostati ni par pravednika pa ne treba čuditi kad i završimo kao Sodoma i Gomora ,sve će nas Bog uništiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije